avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate claudiunet

Activitate claudiunet

buna ziua, am divortat de comun acord in 2010, in fapt sotia in 2008. Am avut un credit pe 5 ani din 2005 in 2010 in care eu eram girant, iar sotia titular credit. In 2008 SOTIA FARA STIREA MEA, a suplimentat creditul si a semnat in locul meu la creditul imprumutat.Acest lucru l-am constatat doar in 2011, luna martie cand ma suna de la banca pentru reesalonarea ratelor si prelungirea contractului de credit pe care l-am semnat impreuna cu fosta mea sotie. Ulterior am am aflat CA DE FAPT reesalonarea se referea la creditul din 2008 si nu la cel din 2005. Pot cere anularea creditului intocmit in 2011!
cu multumiri,
Discuție dezinfiere
sotia a intodus divort, terminat in 2010 cu comun acord. Ea avut un copil din flori , pe care l-am infiat dupa casatorie in 1990, care acuma este major si face de 7 ani facultate cu plata. Impreuna ma poarta prin procese cu datorii, credite, de care eu nu m-am folosit, ea o tinut banii in casa, eu am dat tot salariul. Vreau sa dezinfiez acest copil, Unde sa ma adresez ?
cu multumiri.
Discuție partaj judiciar
LA MULŢI ANI 2011.!!!!
Sotia a introdus divorţ in 2010 luna ianuarie, n-am fost de acord, dar până urma, ca să nu mă mai poarte în instanţă am semnat cu divort acord în luna iunie 2010.
În ianuarie 2011 fosta soţie a introdus partaj judiciar, unde sunt chemat la interogatoriu, cu vreo şapte credite în derulare din 2006, 2007,2008,2009., din care numai unul stiu de el şi îl platesc şi în prezent . În motivarea sentinţei de divorţ, fosta soţie a precizat că divorţul a avut loc în fapt din 2008.
Nu am luat banii din credite, şi am dat banii în casă din salar. Ce mă sfătuiţi ? Cu mulţumiri .
Soţia a divortat de soţ si stă impreuna cu el in camere separate .Soţia refuză să plateasca plata la apă, curent electric,gaz etc de mai bine de 9 luni de zile. S-au adunat datorii. Contractele la utilitaţi sunt pe soţ.
Cum o poate abliga soţul pe soţie să contribuie la plata utilităţilor stiind ca mai exista şi un copil major care urmează studii, întreţinut fiind de ambii păriţi.
mama in varsta a lasat apartamentul ei proprietate fiului ei si nevestei prin act de vanyare cumparare. Ulterior nevasta reclama datorii iar soacra pune pe card norei o suma consistenta de bani. Fata soacrei se imbolnaveste grav si avand nevoie de curatela se trece de bun acord la recetadarea apartamentului soacrei prin donatie. La notar se incheie DECLARATIE NOTARIALA cum ca fiul ei si nora n-au avut contributie banesca la cimpararea apartamentului.La o saptamana nora introduce divort, care se face prin acordul partilor. Soacra deschide isi cere bani inapoi, nora deschide proces reclama ca apartamentul i apartine !!! E valabila declaratia notariala IN INSTANTA ?