avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj judiciar

LA MULŢI ANI 2011.!!!!
Sotia a introdus divorţ in 2010 luna ianuarie, n-am fost de acord, dar până urma, ca să nu mă mai poarte în instanţă am semnat cu divort acord în luna iunie 2010.
În ianuarie 2011 fosta soţie a introdus partaj judiciar, unde sunt chemat la interogatoriu, cu vreo şapte credite în derulare din 2006, 2007,2008,2009., din care numai unul stiu de el şi îl platesc şi în prezent . În motivarea sentinţei de divorţ, fosta soţie a precizat că divorţul a avut loc în fapt din 2008.
Nu am luat banii din credite, şi am dat banii în casă din salar. Ce mă sfătuiţi ? Cu mulţumiri .
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:26, 9 Ianuarie 2011
Va trebui sa va aprati in sensul de a dovedi cele sustiunute de dv si ar fi buine sa luati legatura cu un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre soti nicola_ms nicola_ms Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema Ne-am casatorit in anul 2005. In anul urmator ne-am cumparat o masina platind-o cu un ... (vezi toată discuția)
ÎmpÃrÞirea ratei la bancà dupà divorÞ doina136 doina136 Din 2002 am trăit în concubinaj cu fostul meu soţ 4 ani. În iulie 2006 ne-am căsătorit civil. Căsătoria a durat 3,11 luni. Nu au rezultat copii în ... (vezi toată discuția)
Partaj complicat?! ContSters271762 ContSters271762 In anul 2011 s-a pronuntat divortul, atunci nici unul dintre soti nu a cerut partaj. Sotia cu 2 copii s-a mutat din casa construita impreuna, si a lasat si ... (vezi toată discuția)