avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dezinfiere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dezinfiere

sotia a intodus divort, terminat in 2010 cu comun acord. Ea avut un copil din flori , pe care l-am infiat dupa casatorie in 1990, care acuma este major si face de 7 ani facultate cu plata. Impreuna ma poarta prin procese cu datorii, credite, de care eu nu m-am folosit, ea o tinut banii in casa, eu am dat tot salariul. Vreau sa dezinfiez acest copil, Unde sa ma adresez ?
cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 14:39, 28 Ianuarie 2011
Daca copilul adioptat a implit 26 de ani nu mai trebuie sa platiti pensie.Daca doriti nulitqatea adoptiei trebuie sa va adresati tribunalului
Nu-l puteti "dezinfia". N-aveti cum.
Nu exista aceasta solutie pentru dvs.Copilul infiat dobandeste situatia unui copil natural, avand astfel toate drepturile prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiere lacrima42 lacrima42 Poate fi desfiat un copil? Motivul este legat de faptul ca acest copil, in prezent major, se poarta foarte rau cu parintii adoptivi. Acestia doresc sa desfaca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara / intretinere copil Azuru Azuru Buna ziua! Anticipat va rog s-mi raspunde-ti la acest subiect: - Am un copil in varsta de 11 ani caruia ii dau pensia alimentara lunar. Sunt recasatorit de ... (vezi toată discuția)
Infiat copil silviu35 silviu35 O femeie e in divort sotul ei a fost internat la spital cu capul,ea are 2 copii o fata si un baiat vreau sa ia-u unul pe numele meu ea e de acord ca sa ne ... (vezi toată discuția)