avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate nikialexandru

Activitate nikialexandru

Buna ziua,
Locuiesc in casa tip duplex,care are la parter magazine in ambele parti si la etaj camere de locuit.Vecinul meu a deschis la etaj un laborator de patiserie cu utilaje care produc mult zgomot ,mai ales ca programul de lucru incepe de la ora 04.30 deranjeaza copii.Am solicitat vecinului sa modifice cel putin programul dupa ora opt insa acesta avand unele relatii...ca in Romania,ma tratat cu indiferenta.
Va rog sa-mi spuneti la cine sa ma adresez pentru sistarea activitatii si desfintarea definitiva a spatiului de productie din casa,cu toate ca eu cred ca nici autorizatiile legale nu le detine.
Va multumesc anticipat,
O zi buna.
Nu stiu daca m-am facut inteles ca este vorba despre o hotarare irevocabila privind depasirea vitezei legale si in aceasta situatie ar trebuii ca sa predau permisul in 15 zile,pentru 3 luni,dar fiind sarbatorile ...ma gandeam ca sa incerc sa mai trag de timp facand o cerere de indreptare materiala catre Curtea de apel sau catre Tribunal?
Buna ziua,
Am o pronuntare irevocabila data de tribunal in care s-a trecut gresit numele cu o litera.Rgamintea este,cum procedez ca sa trag mai mult de timp ,ca sa nu se poata pune in aplicare?
Multumesc,o zi buna
Am inteles ca ordonanta 2/2001 permite depunerea motivelor de recurs la contestatie in fata instantei.
Va rog sa-mi raspundeti,
Multumesc!
La o contestatie impotriva unui proces verbal pentru depasirea limitei de viteza,la primul termen am solicitat si mi s-a acordat un nou termen in vederea angajarii unui aparator,iar la termenul urmator nu m-am prezentat din motive medicale,insa instanta de fond mi-a respins contestatia.
Am facut recurs insa nu am depus motivele.
Intrebarea mea este daca pot sustine motivele la termenul de judecata in fata instantei,solicitand casarea sentintei si trimiterea la rejudecare,pe motivul ca nu am putut sa ma prezint ,in baza adeverintei medicale si a lipsirei dreptului la aparare.
Va multumesc pentru ajutor.