avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Patiserie in casa tip duplex ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Patiserie in casa tip duplex ?

Buna ziua,
Locuiesc in casa tip duplex,care are la parter magazine in ambele parti si la etaj camere de locuit.Vecinul meu a deschis la etaj un laborator de patiserie cu utilaje care produc mult zgomot ,mai ales ca programul de lucru incepe de la ora 04.30 deranjeaza copii.Am solicitat vecinului sa modifice cel putin programul dupa ora opt insa acesta avand unele relatii...ca in Romania,ma tratat cu indiferenta.
Va rog sa-mi spuneti la cine sa ma adresez pentru sistarea activitatii si desfintarea definitiva a spatiului de productie din casa,cu toate ca eu cred ca nici autorizatiile legale nu le detine.
Va multumesc anticipat,
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:12, 25 Februarie 2011
Incercati la protectia consumatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, ... CJohn CJohn Buna ziua, La parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, intr-un spatiu comercial prevazut cu aceasta destinatie din constructie, s-a deschis o ... (vezi toată discuția)
Laborator cofetarie parterul blocului danielie danielie Buna seara As avea niste nelamuriri daca m-ati putea ajuta 1. In blocul in care locuiesc la parter este un laborator de productie cofetarie/patiserie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! locuiesc la etajul 1 al unui bloc iar la parterul ... Miu Dumitra Miu Dumitra Buna ziua ! Locuiesc la etajul 1 al unui bloc iar la parterul blocului s-a deschis de curand o brutarie -patiserie . Suntem deranjati de zgomotul ... (vezi toată discuția)