buna. Am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta? Am depus recurs la o hotarare judecatoreasca, am avut termen dar ma amanat. Daca doresc sa imi retrag recursul se revine la decizia anterioara? Daca da mai poate altcineva sa faca recurs daca a expirat termenul acesta. Decizia devine definitiva? Va multumesc
am castigat un proces la un tribunal militar dar asigurarile nu vor sa ne despagubeasca. am obtinut suma de 67000 ron , asigurarile nu au facut recurs , dar de despagubire??? putem sa ii executam silit? va rog sa imi dati un raspuns
am fost lovit de un militar pe trecerea de pietoni care se deplasa la locul de munca si am suferit mai multe fracturi am cml 35-40 zile de la medicul legist plus ca trebuie sa fac o operatie la umar. a vrut sa ma inteleg cu el sa nu i se inceapa urmarirea penala dar nu am putut sa accept suma de 3000 de lei pe care mi-a oferit-o. ce i se poate intampla daca se incepe urmarirea penala si daca pot sa obtin niste daune morale si materiale macar cheltuielie pe care le-am avut si le voi avea cu operatia
va multumesc
am avut un accident in care am fost lovita pe trecerea de pietoni de un motociclist. am fracturi la piciorul stang,piramida nazala, 2 coaste rupte ,dijunctie la umarul stang. am cml 35-40 zile. va rog sa imi dati un sfat . vreau sa il dau in judecata deoarece nu ne-am inteles .