avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... retrag recursul
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

retrag recursul

buna. Am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta? Am depus recurs la o hotarare judecatoreasca, am avut termen dar ma amanat. Daca doresc sa imi retrag recursul se revine la decizia anterioara? Daca da mai poate altcineva sa faca recurs daca a expirat termenul acesta. Decizia devine definitiva? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alin2314 , utilizator 22:37, 23 Februarie 2012
Instanta o sa ia act de cererea de renuntare la judecata (recurs), iar hotarare de la fond o sa devina definitiva si irevocabila.
Recursul poate fi formulat si in afara termenului de recurs, dar acesta va fi respins ca fiind tardiv.

va multumesc. In cat timp por fi anuntat de la depunerea cererii de retragere a recursului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata drept de recurs pianino pianino Buna ziua!Am primit hotararea judecatoreasca pe 23 dec. 2011 cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare.Se mai pot incadra in termen, pentru ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã irevocabilã miki70_is miki70_is Ce cale de atac are la îndemână una dintre părţile aflate în proces civil după ce a avut loc recursul în care s-a dat o [b]hotărâre irevocabilă[/b] ... (vezi toată discuția)
Renuntare la caile de ata rico3 rico3 Va salut cu respect. Iata-ma iar pe forum cu o noua intrebare. In noiembrie 2007 am primit o hotarare de la judecatorie pentru iesire din indiviziune si partaj ... (vezi toată discuția)