Buna,
Am lucrat la o firma pana in 31.04.2011,am mai avut 11 zile de concediu legal din 2010 si cele din 2011,total 13 zile ,eu mi-am facut cerere de concediu inainte de a inchide magazinul(nestiind ca se inchide),dar nu mi-a fost aprobata,poate sa nu mi-l mai plateasca?lichidarea inca nu am primit-o ,am cerut si un salar compensatotiu..este obligata la lichidare sa-mi dea plata concediu,sal compensatoriu sau tr sa mai astept inca o luna pentru salar compensatoriu? iar daca nu imi este platit concediu la cine trebuie sa ma adresez?
Multumesc,
Buna ,
Momentan sunt in preaviz,mi-au mai ramas 14 zile de concediu legal,in ianuarie mi-am facut cerere de concediu ,dar nu mi-a fost aprobata,ulterior i-am mai scris mail in legatura cu cererea de concediu si mi-a zis ca nu este de acord cu ea sa mai astept.Cand am intrat in preaviz mi-a zis sa-mi fac cererea de concediu ca sa-l efectuez in timpul preavizului,eu nu am fost de acord fiindca vreau sa-mi fie platit concediu.Acum mi-e frica sa nu foloseasca cererea facuta in ianuarie sa o depuna la ITM ,se poate ,mai este valabila cererea aceea?Am si mailurile scrise catrea ea cum ca nu a fost de acord cu aprobarea concediului.
Buna,
Ultima zi de preaviz este 14.03 la 8 ore ,am cazut de comun acord ,doar ca pe decizie scrie 4 ore pana in 31.03.Mai am 14 zile de concediu legal ,iar sefa mea imi sp sa-mi fac cererea de concediu legal cat sunt in preaviz ca se poate.Daca eu imi fac cererea de concediu,mai imi este platit?Fiindca eu stiam ca doar daca este concediu medical,atunci se prelungeste preavizul.Nu vreau sa-mi pierd bani pe concediu legal care din cate stiu sunt obligati sa-l plateasca dupa term pravizului.
Buna,
Tocmai am fost anuntata ca se desfiinteaza punctul de lucru si o sa intru in somaj.Mai am 13 zile de concediu de anul trecut,sunt obligati sa mi le plateasca?Si daca sunt obligati sa-mi dea un salar compensatoriu.?
este pe O ,nu are nici o datorie
da am primit citatie in instanta
Buna,
Am avut o societate si din 2007 nu au mai fost depuse la finante bilanturile ele fiind pe 0,societatea nu a mai avut nici o activitate din 2005.Cum se procedeaza,am inteles ca dupa 5 ani se dizolva,am primit acasa instiintare cum ca se dizolva,am depus si la finante o cerere cum ca doresc dizolvarea ei.Cum pot rezolva problema? mi-e frica ca poate o sa vina sa puna sechestru la adresa unde a fost sediul societati din cate am inteles.Va rog frumos ajutati-ma,ca nu stiu ce sa fac