as vrea sa mai adaug faptul ca cei de la ANAF au mentionat urmatoarele in deciziile de impunere:
1. bifa venituri din cedarea folosinţei bunurilor
2. bifa ART. 52 Retinerea la sursa a impozitului reprezentand plati anticipate pentru unele venituri din activitati independente litera b,d,e
3.bifa venituri prevazute la capitolul iii al titlului ix2 din codul fiscal
Buna ziua...va scriu deoarece trei membri ai familiei mele au primit o decizie de impunere anula cu privire la contributia lunara de asigurari sociale de sanatate pentru veniturile de la pct I.4 din decizia 52206686/ 2016. Valoarea celor 3 decizii insumeaza 1000 lei; Trebuie sa mentionez ca nici un membru al familiei nu a avut extra venituri in 2016 (un membru al familiei era pensionar in 2016, iar un alt membru lucreaza in strainatate din 2015). Ce este de facut deoarec consideram ca este o nedreptate si nu dorim sa platim.
Multumesc pentru raspuns!
Pe site-ul oficial se mentioneaza urmatoarele :" Produsul va fi reparat in maxim 15 zile calendaristice"; iar ca proba am Awb-ul de expediere care atesta ca produsul a fost trimis la sediul respectivei firme; puteti sa-mi spuneti articolul in baza caruia pot sa cer returnarea banilor?
Am un telefon cu displayul spart pe care la-n trimis in service pentru reparatie contra cost.
Cele 15 zile de reparatie au expirat...pot sa cer returnarea banilor pe produs conform legii consumatorului?
Va scriu deoarece si eu am patit cam aceeasi situatie...
am primit astazi de la CNAS Brasov un titlu executoriu in care se mentioneaza ca trebuie sa platesc contributiile din 2005, respectiv 2007, contributii in valoare de 605 (suma ce include si dobanda si penalitati).
Sunt scarbita de aceasta situatie mai ales ca au trecut aproximativ 5 ani, iar cei de la CNAS nu au trimis nici o instiintare cu privire la acest lucru...Cel mai grav este faptul ca Titlu Executoriu incepe cu urmatoarea fraza "intrucat a expirat scadenta/ termenul de plata al obligatiilor fiscale in somatia nr.../29.09.2010...". De ce afirm acest lucru? deoarece somatia era in acelasi plic cu titlu executoriu... Cum e posibil ca somatia sa fie in acelasi plic cu titlu executoriu, si apoi in titlul executoriu sa mi se spuna ca sunt rau platnic, deoarece nu am tinut cont de somatie !!!
Am o intrebare cu privire la acest situatie si anume: daca eu aveam datorii la CNAS Brasov, cum este posibil ca in timpul in care nu am lucrat am putut sa primesc retete compensate de la doctorul de familie?
De asemenea e posibil sa fac contestatie in instanta pe motiv ca nu mi s-a adus la cunostinta faptul ca am datorii la CNAS, datorii de acum 5 ani? Faptul ca au adaugat dobanda si penalitati pentru o situatie care nu mi s-a adus la cunostinta pe cale scrisa are temei legal ?