avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Depasire termen reparatie produs spart
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Depasire termen reparatie produs spart

Buna ziua,

Am un telefon cu displayul spart pe care la-n trimis in service pentru reparatie contra cost.
Cele 15 zile de reparatie au expirat...pot sa cer returnarea banilor pe produs conform legii consumatorului?
Cel mai recent răspuns: lavypuiu , utilizator 20:04, 28 Decembrie 2011
Da ,puteti care rambursarea pretului,dar totusi inainte luati legatura cu service-ul ,incercati pe cale amiabila sa rezolvati problema,aveti vreo proba in care se mentioneaza ca reparatia dureaza 15 zile? daca DA atunci le puteti spune ca veti merge la protectia consumatorului si apoi in instanta de judecata unde le veti cere rambursarea pretului si daune interse.
Multumesc pentru raspuns!
Pe site-ul oficial se mentioneaza urmatoarele :" Produsul va fi reparat in maxim 15 zile calendaristice"; iar ca proba am Awb-ul de expediere care atesta ca produsul a fost trimis la sediul respectivei firme; puteti sa-mi spuneti articolul in baza caruia pot sa cer returnarea banilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre garantia produsului (si cele 15 zile) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Pe 17.11.2019 am cumparat un aspirator robot de pe un site destul de cunoscut, sa spunem. Acesta mi-a venit defect din fabrica, bateria acestuia ... (vezi toată discuția)
Garanție produse Alex666 Alex666 Buna ziua.Am și eu o nedumerire și sper să mă puteți ajuta: Am trimis un telefon la garanție cu display spart (vina mea).Telefonul este în garanție ... (vezi toată discuția)
Conflict mediagalaxy si esd-rom service andreid24 andreid24 Salut, In urma cu ceva vreme, mai exact o luna si 3 zile, a inceput spectacolul intre mine si MediaGalaxy plus ESD-ROM service. Pe 01.09.2015 am trimis la ... (vezi toată discuția)