Am o cunostiinta care lucreaza acasa si as vrea s-o denunt la un organ competent,dar nu stiu unde?Daca aveti intrebari va rog sa-mi-o adresati privat,ca sa nu fie probleme.Multumesc pt intelegere.
Am primit o adresa de infiinatre a popririi,pe numele meu,cu cnp meu,si angajatorul meu este obligat sa vireze din salariul meu o anumita suma in contul respectiv(trezorerie).Care e suma minima pe care s-o vireze?si bineinteles contractul de munca care suma minima sa contina?Sper sa fi fost precisa;)
Inca un lucru:va rog sa ma sfatuiti daca e bine sa-mi reduc contractul de munca de la 8 ore la 2 ore,de ex.,Si cu 200-300 roni salar,ca sa nu-mi ia toti banii cei de la finante.MultumescAm inteles totul,e bine ca nu am nimik pe numele meu.In acest caz oare se stinge datoria fata de organele fiscale?Mai ales ca am numai 200 ron salar,cu 2 ore sunt angajata,si organele fiscale nu ar putea sa-si recupereze datoria intr-un timp relativ scurt.Ce parere aveti?
Daca va rog frumos,imi trimite cineva un model,cam ce ar trebui sa contina un proces verbal din comert.Trebuie sa intocmesc in fiec trimestru,si nu prea stiu ce sa contina procesul verbal.Multumesc anticipat.(eventual daca doriti,vargandi@yahoo.com)