Va multumesc mult pentru raspuns.Am facut aceasta mentiune pt ca mi s-a cerut de la biroul de resurse umane sa fac mentiunea ca revin mai devreme.Cererea va fi aprobata,pt ca nu a fost nimeni angajat in locul meu,pe perioada determinata.
as dori sa imi spuneti daca este corecta urmatoarea mentiune la cererea de revenire din CIC , in urmatoarele conditii:copilul implineste varsta de 2 ani pe data de 03.12.2012,iar eu doresc sa revin la locul de munca incepand din data de 01.11.2012.
Mentionez ca solicit revenirea la locul de munca cu 22 (douazesi si doua) de zile lucratoare inainte de impliniea varstei de 2(doi) ani -03.12.2012 –de catre copil
As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a copilului.Copilul implineste 2 ani pe data de 3 decembrie,iar eu intentionez sa revin la locul d munca pe data de 1 noiembrie.
Multumesc anticipat
As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a copilului.Copilul implineste 2 ani pe data de 3 decembrie,iar eu intentionez sa revin la locul d munca pe data de 1 noiembrie.
Multumesc anticipat
SOTUL MA AMENINTA CA DACA VOI INTENTA DIVORT SI VOI OBTINE SI CUSTODIA COPILULUI,MA VA MALTRATA,MA VA BAGA INTR-UN SCAUN CU ROTILE SI MULTE ALTE CHESTII.CE POT FACE IN CAZUL ACESTA?
AS VREA SA STIU DACA IN CAZULIN CARE PLEACA DE LANGA SOTIE SI COPIL,FARA A SE MAI INTERESA DE SOARTA COPILULUI,TATAL POATE FI DECAZUT DIN DREPTURILE PARINTESTI.