avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate PICATURICA

Activitate PICATURICA

Răspuns la discuția revenire din ccc
Va multumesc mult pentru raspuns.Am facut aceasta mentiune pt ca mi s-a cerut de la biroul de resurse umane sa fac mentiunea ca revin mai devreme.Cererea va fi aprobata,pt ca nu a fost nimeni angajat in locul meu,pe perioada determinata.
Răspuns la discuția revenire din ccc
as dori sa imi spuneti daca este corecta urmatoarea mentiune la cererea de revenire din CIC , in urmatoarele conditii:copilul implineste varsta de 2 ani pe data de 03.12.2012,iar eu doresc sa revin la locul de munca incepand din data de 01.11.2012.

Mentionez ca solicit revenirea la locul de munca cu 22 (douazesi si doua) de zile lucratoare inainte de impliniea varstei de 2(doi) ani -03.12.2012 –de catre copil
As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a copilului.Copilul implineste 2 ani pe data de 3 decembrie,iar eu intentionez sa revin la locul d munca pe data de 1 noiembrie.
Multumesc anticipat
As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a copilului.Copilul implineste 2 ani pe data de 3 decembrie,iar eu intentionez sa revin la locul d munca pe data de 1 noiembrie.
Multumesc anticipat
multumesc tare mult pt raspuns
as dori sa stiu daca cineva care este pfa in constructii se angajeaza la o firma i se poate face contract de munca fara a implica pfa-ul
Răspuns la discuția CUSTODIE COPIL
Ce inseamna pozitia mamei fata de copil?
Discuție CUSTODIE COPIL
CE SANSE ARE UN TATA SA PRIMEASCA CUSTODIA UNUI COPIL?-COPILUL ARE 11 LUNI SI JUMATATE MOMENTAN,IAR TATAL NU ARE UN LOC DE MUNCA STABIL
Discuție AMENINTARI
SOTUL MA AMENINTA CA DACA VOI INTENTA DIVORT SI VOI OBTINE SI CUSTODIA COPILULUI,MA VA MALTRATA,MA VA BAGA INTR-UN SCAUN CU ROTILE SI MULTE ALTE CHESTII.CE POT FACE IN CAZUL ACESTA?
Discuție CUSTODIE COPIL
AS VREA SA STIU DACA IN CAZULIN CARE PLEACA DE LANGA SOTIE SI COPIL,FARA A SE MAI INTERESA DE SOARTA COPILULUI,TATAL POATE FI DECAZUT DIN DREPTURILE PARINTESTI.