avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... AMENINTARI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

AMENINTARI

SOTUL MA AMENINTA CA DACA VOI INTENTA DIVORT SI VOI OBTINE SI CUSTODIA COPILULUI,MA VA MALTRATA,MA VA BAGA INTR-UN SCAUN CU ROTILE SI MULTE ALTE CHESTII.CE POT FACE IN CAZUL ACESTA?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:23, 9 Noiembrie 2011
Mergeti la politie si depuneti plangere pt amenintare, ar fi bine sa puteti proba. Poate aveti unde sa ma mutati cu cel mic pana divortati.
Scrieti, va rog, cu litere mici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minor. Îmi poate lua soțul copilul de 10 luni dacă plec de la el ? Diana Andreea Vasile Diana Andreea Vasile Buna ziua.sunt cu un bărbat de 3 ani si căsătoriți de anul trecut din august.avem împreună un băiețel de zece luni . de un an soțul s-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua unul din copii??:(( georgy2 georgy2 buna ziua, st georgiana si va rog sa ma ajutati cu un sfat st casatorita de 5 ani, am 2 fetite, una de 2 ani si una de 2 luni, eu am 21 de ani, sotul 38, el ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez de un sot agresiv ina 64 ina 64 Buna ziua,vreau sa divortez de sotul meu care ma agreseaza fizic si verbal.Suntem casatoriti de 15 ani si avem un baiat de 10 ani.Sotul meu ma bate si pe mine ... (vezi toată discuția)