avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate stancel

Activitate stancel

poi este in faza in care inca nu este condamnat si se cerceteaza martorii...
asta sti-am si eu...dar el ink nu este condamnat..este arestat preventiv...
deci nu este ceva care sa il poata scoata de acolo??Trebuie sa execute si suspendare si ce ii mai da?sau poate sa iasa cu o metoda cva??
deci are sperante sau?si pt ce spor de pedeapsa?
nu a executat nimic...dar se poate face ceva in cazul asta?are deja 4 luni de cand este inchis..a fost prima infatisare cu martorii si iar au amanant....dar pana la urma este vre-o speranta sa iasa mai repede sau nu?
poi ca cik ii reduce din pedeapsa...dar stiu k sunt minciuni...
adica sa ispaseasca 2 ani sau daca se comporta mai bine cat sa ispaseasca??poi si alte modalitati??
Buna seara..As avea si eu o intrebare....peietenul meu este inchis de 4 luni pt furt.Prejudiciul este recuperat,fapta este aproape recunoscuta..au fost 2 in fapta doar ca mai are 2 ani cu suspendare.Si as vrea sa intreb ca am auzit,asa se vb despre un articol 9 cu procurorul,adica sa ii marturisesti niste fapte...dar care este beneficiul celui inchis care marturiseste alte fapte?Si este vre-o posibilitate sa ii dee drumul cu o anumita modalitate??va multumesc anticipat!Astept raspuns
Răspuns la discuția furt calificat
inainte a fost condamnat 2 ani cu suspendare,in stare de libertate..Acuma este judecat in 2 orase deoarece noi stam intr-o comuna care apartine de un oras care nu este asa de mare.Si in timisoara este si inchis si judecat.Mai au si in celalalt procese,dar fiind si judecatoria mica l-au trimis acolo,in timisoara si pe el si dosarul.Ca 24 de ore l-au retinut in orasul ala mic si pe urma l-au dus in arest in timisoara.
Răspuns la discuția furt calificat
poi e judecat in 2 orase...unul de care apartinem si celalalt unde se afla retinut.Pentru ca atunci cand l-au arestat l-au dus intr-un oras mai mic...si akuma l-au mutat in celalalt