nu a executat nimic...dar se poate face ceva in cazul asta?are deja 4 luni de cand este inchis..a fost prima infatisare cu martorii si iar au amanant....dar pana la urma este vre-o speranta sa iasa mai repede sau nu?
Buna seara..As avea si eu o intrebare....peietenul meu este inchis de 4 luni pt furt.Prejudiciul este recuperat,fapta este aproape recunoscuta..au fost 2 in fapta doar ca mai are 2 ani cu suspendare.Si as vrea sa intreb ca am auzit,asa se vb despre un articol 9 cu procurorul,adica sa ii marturisesti niste fapte...dar care este beneficiul celui inchis care marturiseste alte fapte?Si este vre-o posibilitate sa ii dee drumul cu o anumita modalitate??va multumesc anticipat!Astept raspuns
inainte a fost condamnat 2 ani cu suspendare,in stare de libertate..Acuma este judecat in 2 orase deoarece noi stam intr-o comuna care apartine de un oras care nu este asa de mare.Si in timisoara este si inchis si judecat.Mai au si in celalalt procese,dar fiind si judecatoria mica l-au trimis acolo,in timisoara si pe el si dosarul.Ca 24 de ore l-au retinut in orasul ala mic si pe urma l-au dus in arest in timisoara.
poi e judecat in 2 orase...unul de care apartinem si celalalt unde se afla retinut.Pentru ca atunci cand l-au arestat l-au dus intr-un oras mai mic...si akuma l-au mutat in celalalt