avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... despre zisul articol 9 cu procurorul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

despre zisul articol 9 cu procurorul

Buna seara..As avea si eu o intrebare....peietenul meu este inchis de 4 luni pt furt.Prejudiciul este recuperat,fapta este aproape recunoscuta..au fost 2 in fapta doar ca mai are 2 ani cu suspendare.Si as vrea sa intreb ca am auzit,asa se vb despre un articol 9 cu procurorul,adica sa ii marturisesti niste fapte...dar care este beneficiul celui inchis care marturiseste alte fapte?Si este vre-o posibilitate sa ii dee drumul cu o anumita modalitate??va multumesc anticipat!Astept raspuns
Cel mai recent răspuns: stancel , utilizator 13:24, 19 Decembrie 2010
-eliberat pentru buna purtare
adica sa ispaseasca 2 ani sau daca se comporta mai bine cat sa ispaseasca??poi si alte modalitati??
Cu ce sa il ajute daca recunoaste fapte noi?
poi ca cik ii reduce din pedeapsa...dar stiu k sunt minciuni...
Pai...ziceti asa.
Daca a fost condamnat cu suspendare nu il poate ajuta o contopire deoarece nu a executat nimic.
Sau a executat pana sa primeasca pedeapsa cu suspendare?

Alte discuții în legătură

Reduceea pedepsei cristina_23 cristina_23 as avea si eu o intrebare.daca cineva este deja condamnat se poate sa i se reduca pedeapsa in cazul in care a recunoscut fapta?am citit ca a fost aprobata ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pt a fi reexaminat pt un permis anulat? claudiu845 claudiu845 Buna ziua, CE TREBUIE SA FAC CA SA POT SUSTINE EXAMENUL AUTO? In data de 11.11.2013 a ramas definitiva sentinta judecatoreasca prin neexercitare cailor ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei cu o treime juganaru75 juganaru75 Am pe cineva condamnat pentru ucidere din culpa la trei ani cu executare. A recunoscut fapta dar nu a beneficiat decat de circumstante atenuante. Sentinta sa ... (vezi toată discuția)