Institutia cu care am incheiat un astfel de contract este in subordinea Consiliului Judetean, insa este cu autofinantare. Directoarea acestei institutii ne-a impus noua, angajatilor, semnarea unui astfel de contract de sponsorizare, avand in vedere ca institutia nu avea venituri. Domeniul de activitate este medierea si plasarea in munca si organizarea de cursuri de formare profesionala. Va multumesc
Buna ziua. As dori sa va intreb daca un contract de sponsorizare intre persoana fizica (angajat al unei institutii publice) si institutia publica angajatoare este legal sau acceptat. Din cate am auzit, Curtea de Conturi nu ar accepta un astfel de contract. Va multumesc
Buna ziua. As dori sa va intreb ce drepturi are bunica mea ca cetatean american. Are dubla cetatenie. Dar nu a locuit si nici nu a lucrat niciodata in America. Are vreun drept? Si in Romania si in America?
Va multumesc
Procesul este din 2007, insa prietenul meu a fost plecat din tara pana anul trecut si s-a tot amanat procesul din cauza ca nu s-au prezentat la proces nici unul din inculpati. Din cate am inteles s-a facut si recurs. Ce se poate face mai departe in cazul in care la urmatoarea infatisare se inchide procesul si pedeapsa nu se suspendeaza?
Va multumesc
Buna ziua. Va scriu pentru a va cere o parere. Prietenul meu are un proces pe rol. In 2007 a facut un scandal intr-un club, spargand pahare si alte cateva obiecte. Nu a vatamat pe nimeni, patronul si-a retras plangerea, dar procesul este inca pe rol. Impreuna cu el a mai fost inca un prieten de-a lui. Este incadrat la ultraj, port ilegal de arma alba si perturbarea linistii publice. Arma alba era o sabie artizanat, pe care a scos-o din teaca in acel local si a fluturat-o prin aer, fara sa atinga sau sa raneasca pe cineva. A primit 1 an jumate, cu condamnare. Nu are antecendente penale. Nici declaratiile martorilor nu sunt impotriva lui, ci mai mult impotriva prietenului lui, care mai are un alt proces pe rol si antecedente.
In concluzie, nu are antecendente, declaratiile martorilor nu sunt in potriva lui, patronul si-a retras plangerea si tot i-au dat 1 an jumate. Urmatorul proces este in data de 3 noiembrie. De ce i-au dat condamnare si cam ce este de facut?
Va multumesc