avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce drepturi sunt pentru cetatenii americani?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce drepturi sunt pentru cetatenii americani?

Buna ziua. As dori sa va intreb ce drepturi are bunica mea ca cetatean american. Are dubla cetatenie. Dar nu a locuit si nici nu a lucrat niciodata in America. Are vreun drept? Si in Romania si in America?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:12, 20 Ianuarie 2011
Ce drept sa aiba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrare numere sua hanger hanger buna seara, unchiul meu are dubla cetatenie (america si romana) deci e si cetatean american , as dori sa stiu daca poate sa aduca o masina din america fara ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie:americana si romana-drept de sedere in romania ? amondaos amondaos Buna ziua, Verisoara mamei mele are dubla cetatenie, americana si romana. S-a intors din America in Romania si intentioneaza sa ramana aici. A inceput ... (vezi toată discuția)
Mostenirea unui american leorot leorot Buna ziua, Am o problema mai rar intalnita. Fratele bunicului meu patern a decedat in America acum 8 ani, fara urmasi. Avea 98 de ani.De pe urma lui nu a ... (vezi toată discuția)