avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pastrare numere SUA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pastrare numere SUA

buna seara,
unchiul meu are dubla cetatenie (america si romana) deci e si cetatean american , as dori sa stiu daca poate sa aduca o masina din america fara sa o inmatriculeze in romania , deci sa circule cu numele americane pe teritoriul romaniei . platind in sua impozit , taxe si , si masina sa o conduc eu cand el pleaca inapoi in state
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 21:46, 23 Noiembrie 2013
de putut se poate, întrebarea e dacă se merită.
legal, mașina trebuie să iasă din Ro la un interval de timp. apoi are nevoie de asigurare. încercați să obțineți o ofertă de preț pentru asigurarea mașinii și după aia vedeți ce și cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie adriana graur adriana graur BUNA, AM UN UNCHI IN AMERICA SI VREA SA STIE DACA MAI E CETATEAN ROMAN EL ZICE CA NU A RENUNTAT LA CETATENIA ROMANA .SE POATE SA LE AIBA PE AMANDOUA PENTRU CA ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu copilul meu in acest caz? olivia1 olivia1 Problema este urmatoarea. Eu sunt romanca, sotul meu este roman si american. Am locuit cu sotul mu in america 3 ani unde am nascut un copil acolo. De putin ... (vezi toată discuția)
Renuntare cetatenie angajat angajat Prietenul meu este cetatean american si ar dori sa renunte la cetatenie si pasaport ca sa poata locui si munci aici. Ce pasi trebuie sa urmeze ca sa faca ... (vezi toată discuția)