avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate tedyshor_love

Activitate tedyshor_love

sunt inculpat intr`un dosar penal...in care s`a decis la fond restituirea cauzei la procuror.diicot a facut recurs si le`a admis recursul...la judecarea recursului s`a dispus si continuarea interdictiei de a nu parasi tara pe inca 30 de zile de pe 11.11 pana pe 10.12.instanta a dat termen abia pe 12 ianuarie...intrebarea mea e...s`a incetat masura de a nu parasi tara de pe data de 10.12 din moment ce nu s`a cerut termen de catre instanta in vederea prelungirii acestei masuri nu?va multumesc mult
Răspuns la discuția profesia de avocat
am studiat dar acolo scrie ca este nedemn de a fi avocat persoana care a fost condamnata definit la pedeapsa cu inchisoarea...dar aici se include si pedeapsa cu suspendare sau doar cea cu executare sau ambele.multumesc
as dori si eu o lamurire cu privire la profesia de avocat.sa spunem ca as fi suferit cu cva timp in urma o pedeapsa cu suspendare sau eventual o amenda penala.daca a trecut termenul de incercare si dupa perioada de timp propusa am facut reabilitare de drept sau judecatoreasca,dupa caz....am cazierul curat sunt reintrat complet in drepturi...adica pot profesa ca avocat?pt sustinerea examenului de barou printre alte acte se cere cazierul judiciar eliberat de politie si daca pe acesta nu figureaza nimic nu vad de ce ar constitui un impediment o amenda penala anterioara.multumesc
Răspuns la discuția restituirea cauzei la procuror
dosarul are ca obiect de ancheta racolarea de persoane in vederea transportului de droguri.oricum avand in vedere unele persoane care au rolul de inculpat in dosar probatoriul e aproape inexistent.eu as fi interesat ce urmeaza...se vor face noi audieri de inculpati,martori....se poate ataca masura de a nu parasi tara ?se reia intru totul procedura de urmarire panala ?
sunt inculpat intr`un dosar penal al celor de la DIICOT.judecatorul a decis sa restitue intreaga cauza inapoi la procuror.as dori sa stiu care va fi procedura incontinuare si care ar fi temeiurile ca dosarul sa fie din nou pus pe rol.este posibilitatea sa nu mai fie dat in instanta si sa se aplice masuri mai putin drastice ca o amenda penala ?(vreau sa precizez ca e un dosar greu cu operatiuni privitoare la droguri)