avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masuri asiguratorii-penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masuri asiguratorii-penal

sunt inculpat intr`un dosar penal...in care s`a decis la fond restituirea cauzei la procuror.diicot a facut recurs si le`a admis recursul...la judecarea recursului s`a dispus si continuarea interdictiei de a nu parasi tara pe inca 30 de zile de pe 11.11 pana pe 10.12.instanta a dat termen abia pe 12 ianuarie...intrebarea mea e...s`a incetat masura de a nu parasi tara de pe data de 10.12 din moment ce nu s`a cerut termen de catre instanta in vederea prelungirii acestei masuri nu?va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:31, 13 Decembrie 2010
Masura a incetat de drept,dar daca in ianuarie instanta va admite prelungirea masurii,iar dvs.ati parasit tara,veti fi dat in urmarire internationala .Sfatul meu este sa va prezentati la termenul stabilit.Nu inteleg de s-a dat termen tocmai in ianuarie...

andymaurul
Poate exista si posibilitatea sa se fixeze un termen intermediar si sa va citeze.
Nu cred ca ar fi indicat sa parasiti tara.
"Fuga este rusinoasa ,dar este sanatoasa !
Daca veti pleca din tara riscati agravarea situatiei.
Acordarea acelui termen este o greseala a instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consemn la frontiera aurpoze aurpoze Buna ziua Am si eu o mica poveste Sunt inculpat intr-un dosar aflat pe rol la Tribunalul Craiova , in care am fost pus sa ma judec in stare de libertate ... (vezi toată discuția)
Are dreptul sa paraseasca tara? Mica-Maria Mica-Maria Dosar penal : fals in inscrisuri private. Pentru obtinerea unui imprumut la CAR a falsificat semnaturile girantilor. Cei trei giranti au depus plangere penala ... (vezi toată discuția)
Revizuire fond popescu77 popescu77 Buna seara!!! M-ai am o singura infatisare la Curtea de apel sunt inculpat intr-un dosar privind circulatia pe drumurile publice si vatamare corporala..Am ... (vezi toată discuția)