avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate VaLyBr

Activitate VaLyBr

Răspuns la discuția Accident cu scuterul
Asigurare am, am toate actele la scuter, trebuia sa aiba baietii cu caruta, ca daca aveau inculpatii asigurare, era foarte bine asta, imi dadea asigurarea lor si cu asta basta, terminam balciu.

Nu vreau sa las o familie pe drumuri, doamne fereste dar trebuie sa ne gandim ca daca muream ? noroc cu casca ca, daca nu aveam casca eram mort deja.Oricum o solutie trebuie sa fie..
Răspuns la discuția Accident cu scuterul
Cum, dar judecatorii nu o obliga sa plateasca ? sa ii puna sechestru pe cazemata aia a lor in care stau, eu daca nu aveam casca in cap acum va nu mai scriam mesaje, casca mi sa facut praf, familia/rudele/prietenii ma plangeau si pe ei ii dureau in cot....
Buna ziua, am si eu o problema, am facut accident cu scuteru cu unii cu caruta, in acea caruta erau 2 minori, 1 de 9 ani si al doilea de 14 ani,

Deci, eu mergeam cum trebuie si ei mi-au taiat calea cu caruta si am intrat sub caruta [ desi trebuia sa imi de-a prioritate ].

Faza e ca ei sunt foarte saraci, mama lor e singura, barbatu ei cica a fost omorat etc etc, politia a zis sa nu inaintam nimic....ca poate cadem ambii la o impacare.Bun, ii cred ca nu au bani, le-am cerut numai 40 milioane pe scuter [ in afara de cheltuielile de spitalizare ex: 10-15 mil ] eu zic ca e o suma foarte modesta, ca daca eram al draq le ceream 100 milioane.Le-am mai zis ca daca nu vor sa imi de-a suma de 40 milioane, scot certificat medico-legal si merg mai departe si atunci o sa fie si mai rau de ei.Ma enerveaza faptul ca tot ei sunt vinovati si tot ei sunt cu gura mare, ar fii trebuit sa taci din gura atunci cand stii ca esti vinovat.

Intrebarea mea e urmatoarea : Daca merg mai departe si logic ca judecatorii imi dau mie dreptate si drept de cauza si inculapatii daca nu au bani sa imi de-a, ce e de facut in cazu acesta ?

Astept raspunsuri ! Multumesc..

Apropo, nu stiu ce categorie sa selectez la problema mea.
Discuție Buna seara
Am si eu o problema cu actuala sotie, eu sunt din Braila dar sunt casatorit cu ea in judetul Arad, acum am locatie acolo ca mi`am schimbat buletinul, acum vrem sa ne despartim, dar ea nu vrea sa ne despartim pe cale amiabila la primarie.Daca ea intenteaza proces de divort, si eu nu ma prezint acolo la Arad, se poate ca instanta sa ne desparta fara a ma prezenta ?Ca eu nu am posibilitatea sa ma deplasez mereu acolo pentru ca nu stiu ce ii poate capul.Mai pe intelesul tuturor, ce se intampla daca nu ma prezint la proces, se amana mereu pana ma prezint sau ne despart din oficiu ?

Sau, daca vreau sa bag cererea de divort, pot sa o fac fara martori ?Ca am vorbit cu o persoana si mia zis ca imi trebuie 2 martori.
Pai, chiar nu am bani de unde sa le dau, la ce metode actioneaza sa recupereze banii ? in afara de tribunal bine inteles.

Apropo, prin lege am impresia ca nu poate sa ma oblige sa platesc clauza de reziliere, cu toate ca nu am platit de 5 luni de zile dar normal trebuie sa platesc ultima factura + penalitati, atata tot.
In primul rand va spun Buna seara, in al doilea rand imi cer mii de scuze daca nu am postat unde treubuie dar chiar nu am stiut unde sa postez.

Am si eu o problema cu cei de la Vodafone, am un abonament care nu l-am platit de 5 luni aproximativ, pentru ca nu am bani sa platesc, iar acum mia venit o citatie de la Mars Collection sa platesc direct clauza de reziliere 13 milioane de lei, pai, de unde sa platesc eu atatia bani daca nu am un loc de munca ? si mai ales ca in Braila nu se gaseste mai nimic.Am fost azi la vodafone cu ideea sa platesc macar 90 de lei cat aveam ultima factura + penalitati, dar femeia aceea de acolo mia zis ca trebuie sa platesc toti banii ceea ce imposibil. :(( Intrebarea mea e urmatoarea : Presupun ca ma da in judecata ?