Buna ziua, am si eu o problema, am facut accident cu scuteru cu unii cu caruta, in acea caruta erau 2 minori, 1 de 9 ani si al doilea de 14 ani,
Deci, eu mergeam cum trebuie si ei mi-au taiat calea cu caruta si am intrat sub caruta [ desi trebuia sa imi de-a prioritate ].
Faza e ca ei sunt foarte saraci, mama lor e singura, barbatu ei cica a fost omorat etc etc, politia a zis sa nu inaintam nimic....ca poate cadem ambii la o impacare.Bun, ii cred ca nu au bani, le-am cerut numai 40 milioane pe scuter [ in afara de cheltuielile de spitalizare ex: 10-15 mil ] eu zic ca e o suma foarte modesta, ca daca eram al draq le ceream 100 milioane.Le-am mai zis ca daca nu vor sa imi de-a suma de 40 milioane, scot certificat medico-legal si merg mai departe si atunci o sa fie si mai rau de ei.Ma enerveaza faptul ca tot ei sunt vinovati si tot ei sunt cu gura mare, ar fii trebuit sa taci din gura atunci cand stii ca esti vinovat.
Intrebarea mea e urmatoarea : Daca merg mai departe si logic ca judecatorii imi dau mie dreptate si drept de cauza si inculapatii daca nu au bani sa imi de-a, ce e de facut in cazu acesta ?
Astept raspunsuri ! Multumesc..
Apropo, nu stiu ce categorie sa selectez la problema mea.
Cum, dar judecatorii nu o obliga sa plateasca ? sa ii puna sechestru pe cazemata aia a lor in care stau, eu daca nu aveam casca in cap acum va nu mai scriam mesaje, casca mi sa facut praf, familia/rudele/prietenii ma plangeau si pe ei ii dureau in cot....
Instanta da o hotarare prin care mama va fi obligata sa plateasca. Hotararea respectiva va fi un fel de hartie igienica proasta. Mai mult nu veti face cu ea. Chiar daca are titlu pe casa, cine credeti ca o va cumpara? Pentru un accident nu cred ca e cazul sa lasati pe drumuri o familie intreaga.
De ce nu ati avut asigurare?
Asigurare am, am toate actele la scuter, trebuia sa aiba baietii cu caruta, ca daca aveau inculpatii asigurare, era foarte bine asta, imi dadea asigurarea lor si cu asta basta, terminam balciu.
Nu vreau sa las o familie pe drumuri, doamne fereste dar trebuie sa ne gandim ca daca muream ? noroc cu casca ca, daca nu aveam casca eram mort deja.Oricum o solutie trebuie sa fie..
Ce pedeapsa risca?
Ellena007
Buna ziua.Am si eu o mica problema.Am un prieten care a suferit un accident cu scutere,accident in urma caruia o persoana a decedat.Cel care a decedat,conducea ... (vezi toată discuția)