avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate steli100

Activitate steli100

Discuție lista
Buna ziua ! As dori si eu sa stiu care este lista substantelor interzise in momentul de fata in ROMANIA ( ex. jwh-??) si altele canabinozi sintetici...
mai poti da de carnetul auto daca esti cercetat intr'un dosar penal...care nu are nici'o legatura cu domeniul rutier ?
Discuție ce inseamna.
art. 27 alin.1 din Legea 365/2002 cu aplic. art. 75 lit.c C.p. si art. 33 lit.a C.p

ce inseamna toate acestea ? multumesc anticipat.
Răspuns la discuția cam confuz
deci...cand am fost adus la sectie...mi s'a spus ca este vorba de talharie..dar dupa ce a fost dus dosaru la parchet...mi s'a spus ca sunt acuzat de furt calificat....si fiind prima abatere...am inteles ca pot lua cu suspendare foarte usor..
da ..dar cand am parasit sectia de politie..am inteles ca fapta mea nu se mai incadra la talharie si se incadra la furt calificat...in cazul acesta care este pedeapsa si la fel procedura de suspendare....fiind prima abatere
si fiind prima abatere...in cazul in care se merge in instanta pot lua o pedeapsa cu suspendare?
....si in cazul in care nu mi'am gasit inca un avocat...are ceva? la aceasta audiere facuta de procuror...
atunci care este diferenta dintre santaj si talharie...este vorba de o suma de 480 lei..prejudiciu returnat...
am inteles...pai si in cazul in care eu nu am agresat'o pe aceasta persoana...si i'am propus doar sa'mi dea o anumita suma de bani pe care respectiva persoana a acceptat'o ...ce fapta reprezinta ?
Discuție cam confuz
care este diferenta dintre talharie , furt calificat , santaj ....deoarece sunt anchetat intr'
un caz de "furt calificat" ...si as vrea sa stiu exact la ce sa ma astept....eu mai mult ma bazam ca a fost santaj....este vorba de o persoana care a fost pusa sa dea o anumita suma de bani sub influenta fricii fara a fi agresata fizic....acei bani au fost scosi de pe un card dar nu de catre mine...vreau sa stiu pedepsele la aceste 3 fapte...si daca exista posibilitatea suspendarii pedepsei in cazul in care se ajunge la judecatorie sau daca procurorul poate sa inchida cazul...luni am inteles ca voi audiat de un procuror...ce e de facut ? va #-o multumesc.