Buna ziua ! As dori si eu sa stiu care este lista substantelor interzise in momentul de fata in ROMANIA ( ex. jwh-??) si altele canabinozi sintetici...
deci...cand am fost adus la sectie...mi s'a spus ca este vorba de talharie..dar dupa ce a fost dus dosaru la parchet...mi s'a spus ca sunt acuzat de furt calificat....si fiind prima abatere...am inteles ca pot lua cu suspendare foarte usor..
da ..dar cand am parasit sectia de politie..am inteles ca fapta mea nu se mai incadra la talharie si se incadra la furt calificat...in cazul acesta care este pedeapsa si la fel procedura de suspendare....fiind prima abatere
am inteles...pai si in cazul in care eu nu am agresat'o pe aceasta persoana...si i'am propus doar sa'mi dea o anumita suma de bani pe care respectiva persoana a acceptat'o ...ce fapta reprezinta ?
care este diferenta dintre talharie , furt calificat , santaj ....deoarece sunt anchetat intr'
un caz de "furt calificat" ...si as vrea sa stiu exact la ce sa ma astept....eu mai mult ma bazam ca a fost santaj....este vorba de o persoana care a fost pusa sa dea o anumita suma de bani sub influenta fricii fara a fi agresata fizic....acei bani au fost scosi de pe un card dar nu de catre mine...vreau sa stiu pedepsele la aceste 3 fapte...si daca exista posibilitatea suspendarii pedepsei in cazul in care se ajunge la judecatorie sau daca procurorul poate sa inchida cazul...luni am inteles ca voi audiat de un procuror...ce e de facut ? va #-o multumesc.