INSTANTA(IN CAUZA :CERERE DE REABILITARE) MI-A CERUT SA FAC DOVADA CA SOCIETATEA COMERCIALA (DE STAT) CARE A FOST PAGUBITA DE MINE NU MAI EXISTA,CUM AS PUTEA DEMOSTRA ACEST LUCRU IN SITUATIA IN CARE ACEASTA A FOST DECLARATA FALIMENTARA IN ANUL 1995.MULTUMESC.
BUNA ZIUA,
AS DORI SA MA ADRESEZ INSTANTEI PT REABILITAREA CAZIERULUI,INTREBAREA MEA ESTE CIT DUREAZA UN ASTFEL DE DEMERS SI CARE SINT COSTURILE?MULTUMESC.
BUNA SEARA,AS FI INTERESAT SA STIU CE ANUME APARE INSCRIS DACA FACI CERERE DE ELIBERARE CAZIER JUDICIAR(DE EXEMPLU: FAPTA COMISA,PERIOADA PEDEPSEI??).MULTUMESC.
Multumesc .
Totusi in situatia in care i-as da in judecata ce fel de daune as putea cere fiindca sint convins ca o reangajare mi-ar face mai mult rau decit bine?
Trebuie spus aici ca m-au concediat doar pt ca am cerut un contract corect la 8 ore (lucram 10 ore pe zi si nu 4 ore cum erau trecute in cim),nu cred ca acest gen de angajatori ar trebui iertati ci ar trebui adusi in fata justitiei,ce credeti despre acest lucru ?Multumesc.
Am primit decizia de desfacere a cim astazi este inregistrata la itm si se mentine motivatia art 61, lit.d.Eu cred ca pot demonstra ca am fost inselat fiindca am acasa atit cim la 4ore cit si actul aditional la 8ore si sint semnate si stampilate de catre administratorul societatii(actul aditional nu este inregistrat la itm)!?Am dreptate?
Multumesc.