avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apare asa ceva in cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apare asa ceva in cazier?

Buna seara.
Apare ceva in cazier atunci cand il soliciti ca esti in timpul unui proces? Daca da le apare doar lor sau iti si scriu pe hartie? Sau doar dupa ce condamnarea ramane definitiva?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:36, 12 Decembrie 2011
pe cazierul judiciar apar mentiuni inclusiv din momentul in care s-a pus in miscare actiunea penala pentru o fapta precizandu-se ce fapta
mary-anna a scris:

pe cazierul judiciar apar mentiuni inclusiv din momentul in care s-a pus in miscare actiunea penala pentru o fapta precizandu-se ce fapta
BUNA SEARA,AS FI INTERESAT SA STIU CE ANUME APARE INSCRIS DACA FACI CERERE DE ELIBERARE CAZIER JUDICIAR(DE EXEMPLU: FAPTA COMISA,PERIOADA PEDEPSEI??).MULTUMESC.
Apar fapta comisa ,incadrarea sa juridica , condamnarea(cuantumul acesteia ,modalitatea de executare) , sentinta prin care a fost aplicata si de catre ce instanta , modul in care sentinta penala a ramas definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ce mentiune apare in cazier dupa condamnare? daia ileana daia ileana Am un prieten care are o condamnare cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului pe drumurile publice de patru luni , si doi ani perioada de ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar stancumihai stancumihai Cum pot afla daca sunt inscris in cazierul judiciar? Se poate si altfel decat sa merg la politie sa solicit eliberarea cazierului judiciar? (vezi toată discuția)
Suspendarea cond.a executarii pedepsei- termen de incercare- reabilitare mlm76 mlm76 Cand devine cazierul curat daca am fost condamnat la 6 luni cu suspendare si 2 ani si 6 luni de incercare. Mentionez ca nu am m-ai avut nici o abatere. ... (vezi toată discuția)