avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate monaraus

Activitate monaraus

Răspuns la discuția colete nesolicitate
Aha, deci nu sunt singura patita, ca sa spun asa. Eu chiar acum in fata mea o somatie de la Creditexpress cum ca vor incepe procedura judiciara pt neplata sumei de 63 si ceva ron.... Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. Nu am decat niste retete de prima data pe care le-am platit, iar pe urma nu am mai gasit nimic, probabil ca tot in posta le-au pus si imi cer bani pt ceva ca nu am cumparat sau atins vreodata...... Ce sa fac?
Am un PFA (traduceri/interpretare) si as dori sa adaug acum un nou cod caen (vanzare articole copii, nu stiu exact care cod este). Este adevarat ce am citit, ca trebuie sa justific experienta/formarea in domeniu? Altfel nu pot adauga noul cod caen?
Pentru ca ei gandesc ca asa cum puteau mamicile sa traiasca cu 600 lei pe luna inainte, asa vor putea si de acum inainte... Cata magarie!
Buna ziua,

dupa cum stiti de luna viitoare se va renunta la indemnizatia pt cresterea copilului de 85% din venituri si se aplica una fixa, adica cea veche de 600 lei. In cazul meu, primesc indemnizatie 85% din salariul plus 85% din venitul PFA din ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului, intrerupand si activitatea PFA pe perioada indemnizatiei. Daca se revine la vechea indemnizatie fixa, am dreptul sa primesc cei 600 lei fiind in concediu pt cresterea copilului ca salariat si sa continui / sa reincep activitatea ca PFA ? Imi poate raspunde cineva? Cum era inainte? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția mostenire societate comerciala
si totusi, societatea este in functiune bine merci; in cazul in care fac cerere pe motivul nedepunerii bilantului anual inca din 2002, ce urmeaza? ce se intampla cu patrimoniul societatii? sunt mori, cladiri, terenuri...etc
partile sociale sunt 50% - 50%; dar mai este ceva: de la Registrul Comertului am aflat ca societatea nu a mai depus bilantul anual din 2002...acesta nu este un motiv de dizolvare ? care sunt repercusiunile asupra societatii si, in special, asupra noastra, a mostenitorilor ?
multumesc pt raspuns; dar problema noastra este unicul asociat ramas nu are nici un interes sa dizolve societatea, cum putem opri functionarea societatii atata timp cat nu vedem nimic din profit? si nici nu vrem sa continuam activitatea, ci doar sa ne cerem drepturile......intrebarea este: unde sa ne adresam pentru dizolvarea societatii?
In urma decesului tatalui nostru, eu si fratele meu am mostenit 50% dintr-o societate comerciala; care este procedura legala in cazul in care noi ne cerem drepturile de mostenitori, dar intarzie sa apara din cauza lipsei de interes din partea asociatului ramas? se poate dizolva societatea pe motiv ca un asociat a decedat si a ramas doar unul?