avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se modifica sau nu indemnizatia pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se modifica sau nu indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna ziua, imi poate spune cineva exact daca in " planul de masuri de austeritate" se mentioneaza modificarea indemnizatiei pentru cresterea copilului. Stiu ca Basescu a spus ca indemnizatia pentru copii nu se modifica - se referea la cea pt cresterea copilului sau la alocatia pt copii? televiziunile au interpretat cum au crezut. Cand vor fi oare facute publice toate masurile propuse?
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 16:45, 11 Mai 2010
1. Daca va mai luati dupa ce se discuta la TV va veti imbolnavi de nervi.
2. Asteptati sa apara ceva oficial si apoi vom vedea.
3. Stati cu ochii pe Avocatnet care transmite stirile oficiale mai repede ca TV.
Boc a spus ca nu se modifica alocatia. De indemnizatie si eu astept cu speranta ca nu o vor scadea. Pana acum nu a zis nimeni ceva explicit.
Tocmai a spus la realitatea ca va fii o suma fixa, se preconizeaza 600 de lei. pe bune ca ne imbolnavim de nervi...
Eu nu ma mai uit de mult timp la TV si va recomand si dvs. sa faceti acelasi lucru.
Cu cat va uitati mai mult cu atat aveti "sanse" mai mari sa va imbolnaviti.
Nici nu stiti cat ne manipuleaza televizorul!
Corect. daca aveti acces la memorandumul semnat ar fi super daca l-ati putea pune pe avocatnet.ro . Intr-adevar stirile de aici sunt complete. Multumim

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului luisa26 luisa26 intrebarea mea este daca se calculeaza 85% din salarul fiecarei mamici sau este un sla standard fix 600ron. la salarul meu de 950 ron bani in mana cat ar fi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Sechel Roxana Sechel Roxana Sunt insarcinata in 26 saptamani, ceea ce inseamna ca data probabila a nasterii va fi la sfarsitul luinii august. Sunt angajata la Spitalul Clinic judetean ... (vezi toată discuția)
Scaderea indemnizatiei ccc elig elig Este posibil sa se micsoreze indemnizatiile deCCC si alocatiile copiilor?Daca tot scad toate veniturile???? Va multumesc. (vezi toată discuția)