avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate ValentinB

Activitate ValentinB

Să plătesc esalonat principal +dobânzi + penalități.

Liliana Gradinaru a scris:

Adica sa platiti principalul in rate fara dobanda? Nu inteleg...

Incercati sa refinantati pana nu aveti probleme cu biroul de credite.

Am un contract de credit in derulare la un IFN și nu mai pot plati, am întârziere de 40 de zile iar dobânda și penalitățile se aduna zi de zi. Vreau să plătesc sa scap de ei dar având și alte credite in derulare mi-e imposibil.
Exista posibilitatea de a le cere scadenta anticipata a datoriei iar pentru suma totală sa le cer o esalonare?
Chemare la succesiune.
Exista vreo procedura de a fi chemată la succesiunea tatălui meu? Eu sunt copilul din prima căsătorie, el mai are trei copii din a doua căsătorie. Nu am ținut niciodată legătură așa că nu are cine să mă anunțe in caz de deces, cum se procedează ?
Răspuns la discuția Deconectare energie electrică

Multumesc pentru raspuns, foarte concludent.
Deconectare energie electrică.
Buna ziua. Având în vedere situația energetica in care ne aflam pot fi deconectați clienții casnici pentru neplata ultimei facturi? In noua legislație se specifica clar pentru clienții vulnerabili că nu pot fi deconectati însă nu găsesc nimic despre clienții casnici care nu se regăsesc în acea categorie.
Legislatie concurs angajare.
Care este legislația în privința angajărilor in sistemul medical la spitalele de stat? Sunt obligate spitalele de stat să afișeze public un viitor concurs de angajare sau pot face angajări la discreție (pe șest) fără să facă publica informația? Bănuiesc că trebuie să existe o transparență, sau mă înșel?
Multumesc.
Carui ITM ma pot adresa, celui din orasul in care locuiesc acum sau ITM-ului din Bucuresti?
Nu am avut carnetul de munca (fizic), de la casa de pensii mi s-a spus că perioada muncita la firma respectiva figurează la ei in sistem.
Cum pot intra in posesia adeverinței de vechime in munca?
Menționez ca am fost angajat cu carte de munca o singura data in anul 2009 pentru o perioadă de 3 luni la o firma de catering din Bucuresti, dar nu am intrat în posesia cărții de munca.
Acum am nevoie de carte de munca/ adev. vechime pentru întocmirea unui dosar de angajare.
Firma la care am fost angajat nu mai exista din 2013, eu nu mai locuiesc în București, cum pot intra in posesia adeverinței de vechime in munca? Mulțumesc.
Cum se poate recupera legal certificatul de casatorie atunci cand unul dintre soti nu este de acord cu divortul si tine actul ascuns?