avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot intra in posesia adeverinței de vechime in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot intra in posesia adeverinței de vechime in munca?

Cum pot intra in posesia adeverinței de vechime in munca?
Menționez ca am fost angajat cu carte de munca o singura data in anul 2009 pentru o perioadă de 3 luni la o firma de catering din Bucuresti, dar nu am intrat în posesia cărții de munca.
Acum am nevoie de carte de munca/ adev. vechime pentru întocmirea unui dosar de angajare.
Firma la care am fost angajat nu mai exista din 2013, eu nu mai locuiesc în București, cum pot intra in posesia adeverinței de vechime in munca? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 14 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati avut sau nu carnet de munca ?
Nu am avut carnetul de munca (fizic), de la casa de pensii mi s-a spus că perioada muncita la firma respectiva figurează la ei in sistem.
acest răspuns util
Pentru perioada din 2009, va puteti adresa direct ITM-ului. Acte:
- cerere eliberare adeverinta de vechime
- copie C.I.
- declaratie ca nu ati avut carnet de munca
Multumesc.
Carui ITM ma pot adresa, celui din orasul in care locuiesc acum sau ITM-ului din Bucuresti?
acest răspuns util
ITM-ului din Bucuresti, intrucat acolo a avut sediul societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pierduta stelutaanuti stelutaanuti Salut, Am si eu o mica intrebare ( nu stiu daca s-a mai intrebat si daca da va rog sa ma redirerctionati acolo) : Tatal meu pe vremea cand avea 18 ani a ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă danmihaela85 danmihaela85 Bună ziua, Numele meu este Mihaela și am o întrebare legată de cartea de muncă, în perioada 2007 -2009 am lucrat la o firmă de retail, fiind și ... (vezi toată discuția)
Carte de munca MemaAurora MemaAurora Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje. (vezi toată discuția)