avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Recuperare certificat de casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Recuperare certificat de casatorie

Cum se poate recupera legal certificatul de casatorie atunci cand unul dintre soti nu este de acord cu divortul si tine actul ascuns?
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
ValentinB, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:08, 12 Octombrie 2020
nu aveti nevoie sa il recuperati, daca nu aveti vreo copie, luati un duplicat de la starea civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am acte sa divortez ContSters136391 ContSters136391 Buna ziua, Sotul meu a ascuns toate actele noastre (certificat casatorie, certificat nastere copil, etc). Vreau sa bag divort dar nu pot din acest motiv. ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de casatorie popelena1 popelena1 In urma unui divort cum as putea intra in posesia duplicatului certificatului de casatorie. Fostul sot refuza sa imi dea originalul. (vezi toată discuția)
Hotarare divort ileana1 ileana1 stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)