avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1847 soluții astăzi
Forum Activitate bogdirares

Activitate bogdirares

Bună ziua. Soţia mea este angajată în poliţie din luna mai 2006, ca agent. De la început beneficiază de sporul de 25% pt. studii superioare. Din luna iulie 2008, a plecat în concediu de maternitate, iar la întoarcerea la serviciu în septembrie 2010, nu a mai primit acest spor, în condiţiile în care a fost încadrată pe aceeaşi funcţie, nu a fost sancţionată şi nu s-au modificat atribuţiile din fişa postului.
M-ar interesa să aflu care este temeiul legal pt. acordarea acestui spor, după revenirea din concediul de maternitate?
Vă mulţumesc.
Impreuna cu un coleg am realizat un flagrant, am prins trei persoane in timp ce spargeau un autoturism. Pentru lamurirea cauzei sub toate aspectel ei procurorul de caz ne-a cerut sa dam declaratii cu privire la cele intimplate. Asta dupa ce noi am consemnat toate aspectele intr-un proces verbal de constatare a infractiunii flagrante, avand calitatea de politist judiciar si evident competenta. Exista un temei legal ca intr-un porces penal o persoana sa aiba doua calitati? (si agent constatator si martor)
exista un temei legal prin care o persoana poate avea doua calitati in acelasi proces penal? (si organ constatator si martor)
Impreuna cu un coleg am realizat un flagrant. Pentru lamurirea cauzei sub toate aspectel ei procurorul de caz ne-a cerut sa dam declaratii cu privire la cele intimplate. Asta dupa ce noi am consemnat toate aspectele intr-un proces verbal de constatare a infractiunii flagrante. Exista un temei legal ca intr-un porces penal o persoana sa aiba doua calitati? (si agent constatator si martor)