avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate mirela-cornelia

Activitate mirela-cornelia

Buna ziua,
am o problema foarte mare.
Firma de curierat prin care am trimis 3 bilete la ordin, mi-a pierdut plicul.
Am anuntat la banca problema aparuta si am cerut anularea acestora insa ni s-a cerut o sentinta judecatoreasca.
Cine imi poate spune care este procedura, deoarece nu o cunosc si am nevoie de solutionarea problemei in cel mai scurt timp.

Multumesc,
Discuție capitalul
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns?
Natura capitalului in functie de ce anume se stabileste? De cetatenia asociatilor sau de moneda in care se face varsamantul?
Capitalul este de 2000 lei si sunt 3 asociati din care 2 romani si unul strain.
Cum pot stabili acest lucru?
Multumesc
Ma poate ajuta cineva cu un sfat si anume unde sa caut(daca exista vreo baza de date) daca o anumita denumire (nume de restaurant)este inregistrata la OSIM?
Stiu ca in oras mai exista un restaurant cu o denumire asemanatoare, dar nu stiu daca este inregistrat la OSIM.Cum pot afla?

Va multumesc
are cineva un model de contract de cesiune de creante?
Unul dintre clientii firmei la care lucrez, isi doreste sa urmeze cursurile unei facultati.Firma pe care o detine clientul se ocupa cu instalatii de gaz si instalari centrale si conditia care i s-a impus, ca sa obtina autorizatiile cu care sa functioneze legal a fost ca firma sa aiba cel putin 3 lucratori si un inginer.De aceea clientul s-a hotarat sa urmeze el facultatea, sa nu mai angajeze alta persoana.
A venit cu intrebarea:cum poate trece pe firma costul facultatii(plata anului universitar) si spre rusinea mea nu am stiut sa-l lamuresc.:">
Daca imi poate da cineva o idee....:sorry:
Va multumesc