avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anulare BO pierdute
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anulare BO pierdute

Buna ziua,
am o problema foarte mare.
Firma de curierat prin care am trimis 3 bilete la ordin, mi-a pierdut plicul.
Am anuntat la banca problema aparuta si am cerut anularea acestora insa ni s-a cerut o sentinta judecatoreasca.
Cine imi poate spune care este procedura, deoarece nu o cunosc si am nevoie de solutionarea problemei in cel mai scurt timp.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Florescu Madalina , utilizator 15:45, 20 Septembrie 2017
Si eu sunt cam in aceeasi situatie, iar la judecatorie o acritura mi-a spus dupa 1 ora dupa ce m-a facut sa astept ca trebuie sa platesc o taxa pentru fiecare BO pe care vreau sa-l anulez, desi sunt emise pentru acelasi IBAN
Mentionez ca BO sunt fie completate gresit fie pierdute si i-mi este necesara anularea lor pentru inchiderea unui cont bancar.
Exista si o alta modalitate de anulare decat ordonanta presedentiala emisa de judecatorie?
MULTUMESC!
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara tuturor
La mine a fost foarte simplu, probabil tine si de banca la care ai cont. Pur si simplu le-am declarat pierdute pe un formular pe care l-am primit de la banca si cam asta a fost tot. De atunci au trecut cca 2 ani si nu am cunostinta sa se fi intamplat ceva neplacut. Succes.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
Sunt in aceeasi situatie. Cum ati rezolvat problema? Cat a durat? Aveti cumva un model de cerere de chemare in judecata?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cec si bilete la ordin Cent Cent Un furnizor mi-a comunicat prin curier (fara sa semnez de primire) ca va folosi fila CEC garantie Marti 10.03.2009 cu suma de aferenta unui contract ce a avut ... (vezi toată discuția)
Cum pot anula 2 bilete la ordin pierdute? alexandrugeorge1987 alexandrugeorge1987 Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneți care este procedura de anulare a 2 BO pierdute (de o firma de curierat). Mentionez ca sunt semnate in alb. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)