avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum poate suporta firma costul facultatii unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum poate suporta firma costul facultatii unui angajat? se poate face un contract?

Unul dintre clientii firmei la care lucrez, isi doreste sa urmeze cursurile unei facultati.Firma pe care o detine clientul se ocupa cu instalatii de gaz si instalari centrale si conditia care i s-a impus, ca sa obtina autorizatiile cu care sa functioneze legal a fost ca firma sa aiba cel putin 3 lucratori si un inginer.De aceea clientul s-a hotarat sa urmeze el facultatea, sa nu mai angajeze alta persoana.
A venit cu intrebarea:cum poate trece pe firma costul facultatii(plata anului universitar) si spre rusinea mea nu am stiut sa-l lamuresc.:">
Daca imi poate da cineva o idee....:sorry:
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 10:16, 21 Octombrie 2010
...incercati pe act de mecenat care e deductibil daca nu depaseste o anumita suma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare pfa adlala adlala Buna seara, Am o nelamurire in legatura cu sponsorizarea facuta de Cabinetul medical in limita de 5% din venitul net.,o consider cheltuiala nedeductibila si o ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare Manuela_99 Manuela_99 Va rog sa-mi spuneti,daca in decembrie se face nota contabila 129-1068 cu suma existenta in contul de sponsorizare, cheltuiala deductibila in totalitate la ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare persoana fizica angizah angizah Buna ziua, In calitate de persoana juridica pot achita unei persoane fizice tratamentul medical si cheltuielile de spitalizare ( nu este angajata firmei ) ? ... (vezi toată discuția)