avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate andrreea01

Activitate andrreea01

Va multumesc pt raspuns, trebuie modifcat si revisalul?Acest act aditional il gasesc ca formular la ITM?
In cadrul unei firme srl cu doi asociati (50-*50) am cesionat partile sociale celuilalt actionar, mentionex ca eu am administrat societatea pana la cedarea actiunilor.Am o nelamurire, actele societatii vor ramane la celallat asociat care va prelua toate actiunile?Eu dc am fost administratorul acestei societati nu pastrez nici un act din aceasta firma?Practic ce trebuie sa ramana la mine?
cum se poate modifica functia in contractul individual de munca?ce acte sunt necesare, este vreun formular special, act aditional la contractul de munca?va multumesc.
Discuție cedare actiuni
daca ii cedez asociatului meu ( srl , 50-50), actiunile mele, se poate face la notariat sau trebuie la regsitrul comertului?Care este procedura legala , unde sa fac actele , acre sunt costurile si cat dureaza?
Discuție infiintare srl
in legatura cu infiintarea unui srl cu asociat unic, cat timp dureaza si care sunt costurile?am inteles ca potrivit noilor legi dureaza mai mult ca si timp, ceva pe la finante...ce anume avem nevoie de la finante si cat dureaza?
ma confrunt cu urmatoarea pb...asociatul meu ( 50-50) , suntem doi in firma - srl, nu este de acord sa ne separam.eu vreau sa mi deschis o noua firma cu acelasi profil cu cea in care sunt acum in acelasi spatiu(firma actuala isi desfasoara activitatea cu punct de lucru intr un spatiu inchiriat de noi).Am vb cu proprietarul spatiului, este de acord sa rezilieze contractul cu firma actuala si sa mi inchirieze mie pe noua firma.In aceasta situatie asociatul meu ma poate da in judecata, imi poate cere daune ca am deschis o societate cu acelasi profin in acest spatiu?Daca da cine ar piutea deschide societatea pt a nu ma lovi de aceasta problema..sotia, fratele..e acelasi lucru fiind rude apropiate?