avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesionare parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesionare parti sociale

In cadrul unei firme srl cu doi asociati (50-*50) am cesionat partile sociale celuilalt actionar, mentionex ca eu am administrat societatea pana la cedarea actiunilor.Am o nelamurire, actele societatii vor ramane la celallat asociat care va prelua toate actiunile?Eu dc am fost administratorul acestei societati nu pastrez nici un act din aceasta firma?Practic ce trebuie sa ramana la mine?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:13, 18 Noiembrie 2010
Dupa iesirea din societate actele originale vor ramane la asociatul ramas unic. Puteti cere o copie dupa certificatul de inscriere mentiuni si rezolutia directorului de registru.
Nici un act nu ramane la dvs. daca nu mai aveti vreo legatura cu firma.
Dupa efectuarea cuvenitelor mentiuni la registrul comertului faceti un proces - verbal amanuntit de predare primire a tuturor actelor, stampilelor, file cec, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator/asociat srl dploiesti dploiesti Va rog sa-mi spuneti daca predarea tuturor actelor, inclusiv cele contabile, intre vechiul administrator/ asociat si noul administrator/asociat este valabila ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale si schimbare adminitrator Crissa79 Crissa79 buna ziua sunt administratorul unei soc comerciale si vreau sa plec . Mi s-a acceptat plecare , doar ca unul din asociasi vrea sa cedeze partile socilale ... (vezi toată discuția)
Datorie ONU EMIL ONU EMIL Am avut o firma care a fost preluata de o persoana modificarea fiind facuta si ORC. Intre noi s-a incheiat un proces verbal prin care dupa preluare trebuia sa ... (vezi toată discuția)