va multumesc din suflet pentru raspuns
dar daca ar vorbi cu un avocat sa se ocupe de schimbarea programului de vizita (care acum este de 2 zile pe saptamana) in altul de o luna de vizita la el o data la 3 luni...sau ceva asemanator sa nu am probleme sau reclamatii precum ca ii interzic sa il viziteze in fiecare saptamana.
va multumesc inca o data =D>:rolleyes:
in urma cu aproape un an am vandut o masina.
noul proprietar al masinii a fost sanctionat in prahova din cauza depasirii vitezei legale.acesta s-a folosit de datele mele personale intrucat acum o luna am primit o instiintare precum ca permisul meu a fost suspendat,dar eu pe data cu pricina nu eram in tara si nici nu stiu cum as putea dovedi ca nu m-am aflat eu la volan.
cum pot rezolva aceasta problema deoarece nu mai am nici contractul de vanzare-cumpare?#-o
sant divortata si am un baietel de 3 ani care mi-a fost incredinta mie cu hotarare definitiva si irevocabila,dar cu drept de vizita tatalui in fiecare week-end.
eu lucrez in germania si as vrea sa iau copilul la mine intrucat i-as putea oferii conditii mult mai bune aici.nu vreau sa ne stabilim domiciliul aici,doar pt o perioada de cateva luni.
fostul sot nici nu vrea sa auda de asa ceva.:((.. nici grija de copil nu are dar nici nu ma lasa sa-i ofer o viata mult mai buna.
spuneti-mi va rog cum pot rezolva aceasta situatie in mod legal.
ii pot face pasaportul fara acordul tatalui?
este si o problema de timp ptr ca nu pot sta acasa decat o saptamana.
va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri,
va multumesc anticipat:(