avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate raulviatamea

Activitate raulviatamea

:)dosarul pentru scoala de soferi expira la un an de la data fisei de scolarizare.
va multumesc din suflet pentru raspuns
dar daca ar vorbi cu un avocat sa se ocupe de schimbarea programului de vizita (care acum este de 2 zile pe saptamana) in altul de o luna de vizita la el o data la 3 luni...sau ceva asemanator sa nu am probleme sau reclamatii precum ca ii interzic sa il viziteze in fiecare saptamana.
va multumesc inca o data =D>:rolleyes:
in urma cu aproape un an am vandut o masina.
noul proprietar al masinii a fost sanctionat in prahova din cauza depasirii vitezei legale.acesta s-a folosit de datele mele personale intrucat acum o luna am primit o instiintare precum ca permisul meu a fost suspendat,dar eu pe data cu pricina nu eram in tara si nici nu stiu cum as putea dovedi ca nu m-am aflat eu la volan.
cum pot rezolva aceasta problema deoarece nu mai am nici contractul de vanzare-cumpare?#-o
sant divortata si am un baietel de 3 ani care mi-a fost incredinta mie cu hotarare definitiva si irevocabila,dar cu drept de vizita tatalui in fiecare week-end.
eu lucrez in germania si as vrea sa iau copilul la mine intrucat i-as putea oferii conditii mult mai bune aici.nu vreau sa ne stabilim domiciliul aici,doar pt o perioada de cateva luni.
fostul sot nici nu vrea sa auda de asa ceva.:((.. nici grija de copil nu are dar nici nu ma lasa sa-i ofer o viata mult mai buna.
spuneti-mi va rog cum pot rezolva aceasta situatie in mod legal.
ii pot face pasaportul fara acordul tatalui?
este si o problema de timp ptr ca nu pot sta acasa decat o saptamana.
va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri,
va multumesc anticipat:(