avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate forgi

Activitate forgi

Bunica mea a decedat, stiu ca primea pensie de veteran dupa bunicul meu, decedat in urma cu 20 ani. In acest caz exista posibilitatea unui ajutor din partea Asociatiei Nationale a veteranilor de razboi (specificata in lege) pt inmormantare ?
Răspuns la discuția re-vanzare imobil
multumesc
Răspuns la discuția re-vanzare imobil
timp de 5 ani de la data cumpararii?
daca detii mai multe imobile cum se stabileste si cine stabileste care este prima, a doua, a treia, samd, locuinta?
in ce conditii pot vinde un imobil pe care l-am cumparat acum un an. trebuie sa platesc ceva taxe suplimentare?
care este sfatul dvs in cazul in care pensia alimentara stabilita de instanta printr-o hotarare definitiva si irevocabila este trimisa cu mare intarziere(3-4 luni).plangerea penala sau implicarea politiei pot fi solutii? multumesc
Discuție pensie de urmas
in urma actualei legi a pensiilor sotia mea sau copilul vor putea beneficia de pensie de urmas si care sunt conditiile?multumesc
va rog sa-mi spuneti cum se imparte mostenirea sotului decedat intre copilul acestuia si sotul supravietuitor. copilul este rezultat dintr-o casatorie anterioara iar propietatile sunt dobandite inainte de ultima casatorie. daca sotul supravietuitor mosteneste ceva atunci exista o conditie in legatura cu durata casatoriei? multumesc.
Răspuns la discuția recalculare pensii militare
va multumesc
va rog sa-mi spuneti daca este suficient,in baza legii 119/2010 si a HG 735, sa solicit doar eliberarea unei adeverinte de la ultimul loc de munca ca militar(sau CMZ/J),pt a mi se recalcula pensia militara in baza noii legi a pensiilor sau dupa eliberarea adeverintei aceasta trebuie depusa personal impreuna cu o cerere si celelalte documente la casa sectoriala de pensii,respectiv a MApN.va multumesc.