avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate popacristian

Activitate popacristian

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna Mrina va zic eu ce e deranjant la animalele acelea(alintate pisicute). Acele pisicute sunt purtatoare de purici. Purici, care in cazul fetite mele, prin muscatura lasa o alergie foarte urata. Unflaturi si puroi. Vreti sa hraniti pisici si sa aveti grija de ele, luatile si traiti cu ele in casa.
Buna ziua! Ma numesc Cristina am o nelamurire am fost in somaj dupa ce am terminat liceul mi sa terminat pe 27 noiembrie 2010 si pentru a avea contiunuitate am fost la casa de pensii si am facut un contract de asigurare sociala pentru vehime carte de munca asta am facut pe 29 dec.sunt insarcinata in luni si a vrea sa stiu daca se pune continuitate la somaj si daca pot lua bani aceea pentru copil?
Va multumesc,
Răspuns la discuția contract telefonie mobila
Va multumesc!
Buna ziua!am o problema,am facut un contract pentru internet la orange prin modem 15 zile mia mers foarte bine astea 15 zile sunt date de ei gratuit ca sa vezi daca iti convine cum merge netul....dupa astea 15 zile mia mers foarte prost trebuia sa astept 5-10 minute ca sa intru pe pagina de internet navigarea foarte proasta dupa un an iam sunat si leam zis ca vreau sa reziliez contractul deoarece imi merge foarte prost miau zis ca nu se poate rezilia deoarece nam cutia la modem...am sunat la bucuresti si mi sa zis ca nu are nicio treaba cutia de la modem cu rezilierea contractului si mia zis ca daca vreau sa fac reziliere sa platesc cat mia mai ramas din contract.a mai trecut un timp iam sunat si mia zis ca face rezilierea daca platesc ultima factura am platit ultima factura si acum primesc acasa de la CREDIT EXPRES ca trebuie sa le platesc 700RON rezilierea contractului.Ce trebuie sa fac?si in plus de asta eu mam mutat la bunici la tara si acolo orange nu are semnal de nici o culoare.