avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... continuitate somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

continuitate somaj

Buna ziua! Ma numesc Cristina am o nelamurire am fost in somaj dupa ce am terminat liceul mi sa terminat pe 27 noiembrie 2010 si pentru a avea contiunuitate am fost la casa de pensii si am facut un contract de asigurare sociala pentru vehime carte de munca asta am facut pe 29 dec.sunt insarcinata in luni si a vrea sa stiu daca se pune continuitate la somaj si daca pot lua bani aceea pentru copil?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:43, 10 Ianuarie 2011
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau din activitati agricole sau perioade asimilate, conform legii: somaj indemnizat, concediu medical, etc.
2. Perioada in care platiti la Casa de Pensii contributia lunara va foloseste la completarea stagiului de cotizare pentru pensie dar nu va ajuta la a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de indemnizatie pentru ccc? vioado vioado sunt in somaj, pe data de 24 aprilie 2011 termin somajul si as dori sa raman insarcinata, pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere copil (cei 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru al doilea bebe saftmiki saftmiki Sunt in concediu pentru cresterea copilului din data de 14 iulie 2012 si voi beneficia de indemnizatie pana implineste 2 ani, adica pana in 14 iulie ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare sociala si ccc vgeorge vgeorge daca inchei un contract de asigurat cu cjp si raman insarcinata pot beneficia de prenatal doi ani de zile ? (mentionez ca este continuitate pe cartea de munca ... (vezi toată discuția)