avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate laurycy_r@yahoo.com

Activitate laurycy_r@yahoo.com

ce legatura are imprumutul cu luarea unui avans ?

daca cineva imi poate raspunde ...vreau sa iau o arvuna de la cineva fara sa merg la notariat si in prezenta unor martori .Este valabila acea hartie ?cam ce sa scrie in ea?
si cotele care ne revin sunt stabilite de catre notar ?
Va multumesc frumos pentru raspuns.Sora tatalui nu a fost infiata de bunic si nu il poate mosteni si deci nici eu nu pot mosteni de la bunica nu? Daca nu va deranjez prea mult eu joi o sa merg la primaria de unde o sa incep sa intocmesc actele pentru acea succesiune ...Sora tatalui trebuie sa mearga si dansa...?.. si daca imi puteti spune de ce acte am nevoie ?...Va multumesc
buna ziua ! as avea si eu cateva nelamuriri intr o problema cu o mostenire...Acum cateva luni bunicul meu a murit iar bunica este decedata de 13 ani.In urma lor a ramas o casa cu un teren la care trebuie facuta succesiunea.Eu sunt nepoata lor dupa fiu care si el a murit acum 7 ani iar tatal meu mai are o sora(in viata), dar este sora numai de mama tatal meu fiind fiul amandurora .Daca ar putea cineva sa mi raspunda si sa mi spuna exact (ca nu ma pricep deloc la termeni juridici) cat am eu dreptul la acea casa cu teren si cat are sora tatalui drept acolo..?. va multumesc
Va multumesc pentru timpul acordat domnule avocat Lascoschi.O sa fac tot posibilul ca pe acel individ sa il linistesc si o sa tin cont si de parerile dumneavoastra.Oricum pana ajung la politie ash mai vrea sa vorbesc si cu o firma de protectie sa vad ce spun .Inca o data va multumesc
M-i s-a spus ca da,se poate face ceva ca acelui individ sa nu i se mai acorde dreptul sa se apropie de ea si pentru inceput sa se faca o plangere la parchet.Eu stiu ca traim in Romania si ca nu prea cred ca exista ceva de genul ordinului de restrictie la noi dar ce pot face sa stam si sa asteptam sa-i dea in cap????Daca dumneavoastra spuneti ca ne complicam existenta cu parchetul...ce se poate face ?
Credeti ca daca merg la politia municipala rezolv ceva?...Politia din comuna nu fac decat sa dea amenzi de care credeti-ma ca nu i pasa acelui individ si pe langa asta cred ca exista si ceva intre el si seful de post de acolo
Va multumesc pentru raspunsuri in primul rand .Intre timp am vorbit cu o doamna avocat din Buzau si mi-a spus ca se poate intocmi un dosar cu anumite acte printre care si procesele verbale intocmite individului care la putem lua de la politia din comuna .Cu acele acte se va merge la Parchet unde se va depune plangere pentru amenintari ,distrugere de bunuri si asa mai departe .Doamna avocat mi-a spus ca se poate face ceva in acest caz si sper sa fie asa.Este vorba de mama mea si vreau sa duca o viata linistita si nu sa stea cu frica din cauza unui retardat caruia chiar nu i am gresit cu nimic.Ceva trebuie sa se faca si asta pe cale legala.......
Buna ziua!! Este vorba despre mama mea si va rog daca se poate sa imi raspunda cineva la acest mesaj.In urma decesului tatalui meu mama mea a ramas singura si se ocupa de un bar undeva la tara.Acolo exista un individ care din cand in cand darama si farama cam tot ce ii iese in cale .Nimeni nici macar politia nu a putut sa i faca nimic .Nu are un motiv anume doar ca asa vrea el .Mama mea a ajuns nici sa mai doarma de frica pentru ca e posibil sa i sparga si geamurile si usa si Doamne fereste sa intre peste ea in casa ....Va rog frumos ,cer parerea unui avocat chiar nu se poate face nimic ??
Repet :mama mea este singura acolo si nu are pe nimeni Va rog sa mi spuneti daca exista vre-o lege prin care se va inpune acelui individ sa nu se mai apropie de ea.Va multumesc