avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate SweetGirl

Activitate SweetGirl

Si ce acte ar presupune ?! Gardul e construit , mentionez ca trebuie reparat, aici a fost greseala mea , iar socrul meu are probleme cu vecinul care spune ca i-a intrat in curte !
Este vorba de o masuratoare ceruta la primarie , sa construiasca un gard pe proprietatea dansului. Cum as putea sa formulez o cerere pentru aceasta la primarie? Multumesc!
Tatal meu are 53 de ani, nu prea aude (poarta aparat auditiv), are lucrati pe cartea de munca 22 de ani, ar putea iesi la pensie? Orice fel de pensie.....?! Daca da, cum as putea sa-l ajut !

Multumesc ;) !

P.S. La multi ani tuturor si un An Nou Fericit si mai Bun!
huh...cate topicuri ai de genu ? :)... parca am mai raspuns undeva..la intrebarile acestea..
Răspuns la discuția demisie acordul partilor
multumesc ;)
Răspuns la discuția demisie acordul partilor
mda...deci tot vesti proaste primesc :( , chiar daca se poate scoate o anumite hartie de la ajofm de unde apartin cu stagiu de cotizare si sa duk la fortele de munca sa-i arat cat am cotizat pana acum ? .... .. #-o
am vazut un articol pe internet ...oare sa fie adevarat ? stie cineva despre ce se spune?

Ministerul Muncii ar putea acorda ajutor de somaj persoanelor care invata o alta meserie
11 iunie 2009 - 418 vizualizari
Angajatii care urmeaza cursurile de pregatire profesionala ale ANOFM in vederea angajarii, dupa ce au parasit fostul loc de munca prin incetarea contractelor individuale de munca cu acordul partilor, ar putrea beneficia de ajutor de somaj, a anuntat joi ministrul muncii.

Este adevarat? ..Deci daca incetezi un contract si te inscrii la un curs deschis de catre Fortele de Munca, beneficiezi de somaj ?
Răspuns la discuția somaj
dar daca contractul de munca a incetat in baza art. 55 lit b? se mai poate relua somajul?
Răspuns la discuția Demisie; somaj
Cu stima si respect, va multumesc pentru ajutorul acordat ;)
Răspuns la discuția Demisie; somaj
Asa este! Nu am dat examen pentru postul respectiv si a avut reclamatii cum ca nu am dat examen , la care ...el a spus nu va mai pot tine! ....Si ...mai departe...e scris in acest topic..