avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate sisis

Activitate sisis

va rog sa ma ajutati cu un model de actiune pe legea noua pentru inmatricularea unei masini aduse din Germania fara plata taxei de inmatriculare. Multumesc frumos.
in anul 2010 am inmatriculat o masina pentru care am platit o taxa de poluare de 2300 lei. Mai pot sa o recuperez ? La DGFP trebuie ceruta si anularea Deciziei de impununere sau numai restituirea sumei?
Răspuns la discuția plasament
sisis a scris:

bunicul care a luat nepotul in plasament poate cere in instanta obligarea mamei la plata pesnsiei de intretinere? mentionez ca aceasta realizeaza venituri.si mai are doi copii dintr-o alta relatie. Are drept la pensie de intretinere sau nu? acuma are o alocatie de plasament de 97 lei

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Răspuns la discuția plasament
care instanta este cea competenta ...de la domiciliul reclamantului sau cea care a decis asupra plasamentului? va multumesc
Discuție plasament
bunicul care a luat nepotul in plasament poate cere in instanta obligarea mamei la plata pesnsiei de intretinere? mentionez ca aceasta realizeaza venituri.si mai are doi copii dintr-o alta relatie
Răspuns la discuția braconaj
nu am folosit nici o momeala ....nutretul este al meu ...pe terenul meu...este adunat si depozitat pentru animalele proprietatea mea....
Răspuns la discuția braconaj
dar era teren proprietate privata...asta nu conteaza?
Discuție braconaj
care sunt sansele de achitare pentru infractiunea de braconaj.am prins o caprioara cu smacul pe teren proprietate privata, extravilan si imprejmiut doar pe o parte.mentionez ca animalul a decedat datorita asfixierii mecanice. nu am vrut decat sa o capturez si s-o eliberez in alta parte deoarece animalele salbatice mi-au mancat tot nutretul adunat pentru iarna si mi-a produs mari pagube.