avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire taxa poluare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire taxa poluare

in anul 2010 am inmatriculat o masina pentru care am platit o taxa de poluare de 2300 lei. Mai pot sa o recuperez ? La DGFP trebuie ceruta si anularea Deciziei de impununere sau numai restituirea sumei?
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 15:33, 31 Mai 2011
solicitati doar RESTITUIREA SUMEI...finantele va vor comunica raspunsul ca nu pot restitui aceasta suma, iar dvs. veti introduce actiune la tribunal - sectia cont adm si fiscal, unde veti cere anularea raspunsului prin care finantele refuza nejustificat sa va restituie acea suma..
in ce localitate ati platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de poluare masini second hand iuli113 iuli113 ma intereseaza daca se mai poate actiona in judecata,deoarece anul trecut am primit de la finante ca nu imi poate restitui taxa de poluare platita triplu...? (vezi toată discuția)
Am vindut masina.mai pot recupera taxa auto? mirel-d mirel-d in ianuarie 2010 am platit taxa (83 milioane la acea data) la o masina pe care ulterior am vandut-o. Mai pot recupera taxa de poluare? Care sunt pasii de urmat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dumitrusimion33 dumitrusimion33 imi cer scuze poate nu am fost destul de explicit in decembrie 2010 am inmatriculat o masina adusa din spania un citroen xsara din2000 euro2 1587 cmc ... (vezi toată discuția)