care sunt sansele de achitare pentru infractiunea de braconaj.am prins o caprioara cu smacul pe teren proprietate privata, extravilan si imprejmiut doar pe o parte.mentionez ca animalul a decedat datorita asfixierii mecanice. nu am vrut decat sa o capturez si s-o eliberez in alta parte deoarece animalele salbatice mi-au mancat tot nutretul adunat pentru iarna si mi-a produs mari pagube.
Avand in vedere modalitatea prin care ati inteles sa imobilizati si sa omorati vanatul,
coroborat cu faptul ca fapta sa petrecut pe teren proprietate privata,se va dispuna cercetarea sub aspectul infractiunii de brarconaj
Suplimentar,daca sunteti membru al unei asociatii de vanatoare ,posibil sa fiti exclus
Ba da conteaza la fel cum conteaza faptul ca ati premeditat infractiunea avand in vedere ca ati folosit smacul si binenteles momeala?
Daca nu momeati animalul credeti ca ma convingeti macar pe mine ca acesta si-ar fi bagat capul in smac intrand pe o proprietate privata?
Daca pe mine care sunt de partea aialalta nu m-ati convins, credeti-ma ca nici pe procuror nu-l veti convinge.
Luati-va un avocat!
AAAA era sa uit. ASTA E PENTRU FORUMISTI CARE NU CUNOSC.
Smacul nu se foloseste la capturarea animalelor.
Smacul este un lat care se strange in jurul gatului animalului cu atat mai mult cu cat acesta incearca sa scape.
Totul se sfarseste prin asfixia animalului adica prin moarte.