avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plasament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plasament

bunicul care a luat nepotul in plasament poate cere in instanta obligarea mamei la plata pesnsiei de intretinere? mentionez ca aceasta realizeaza venituri.si mai are doi copii dintr-o alta relatie
Cel mai recent răspuns: sisis , utilizator 15:56, 28 Februarie 2011
da. tb sa deschida actiune. nu-l costa nimic ca e scutita de taxe actiunea. daca mai are doi copii copilului aflat la bunic i se revine 16.6% din salariu. cautati un model pe internet si depuneti cat mai repede. veti primi de la data de la care ati depus actiunea. dar tata nu are copilul? ii poate cere si acestuia pensie. adik fiecare in parte tb sa isi indeplin oblig de intretinere a copilului.
care instanta este cea competenta ...de la domiciliul reclamantului sau cea care a decis asupra plasamentului? va multumesc
sisis a scris:

bunicul care a luat nepotul in plasament poate cere in instanta obligarea mamei la plata pesnsiei de intretinere? mentionez ca aceasta realizeaza venituri.si mai are doi copii dintr-o alta relatie. Are drept la pensie de intretinere sau nu? acuma are o alocatie de plasament de 97 lei

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara irimiasmaria irimiasmaria Buna ziua As dori sa stiu daca tatăl in grad de handicap plateste 1/4 din pensia de boala drept pensie alimentara pt un copil, poate instanță sa oblige ... (vezi toată discuția)
Parinte care si-a abandonat copiii balasu balasu Buna ziua. Am si eu o situatie care mi se pare fara iesire. Sora mea, cu ceva ciocniri cu protectia copilului in trecut, a plecat de cel putin 7 luni de langa ... (vezi toată discuția)
Tutela anucy anucy Sora mea a decedat intr-un accident rutier in decembrie 2009,era divortata de sotul sau iar copilul era incredintat ei spre crestere.Tatal meu a facut cerere ... (vezi toată discuția)