va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o chestiune in care am mari confuzii:persoanele fizice neautorizate si care au mai mult de 5 contracte de inchiriere cu diversi sint obligate la plata TV A {contracte inregistrate la circa financiara si pentru care pltesc impozit}DACA da va rog sa-mi dati si nr. actului normativ [ordonanta ..sau...} va multumesc mult .
sunt nascuta in anul1954 luna februaire ,am 57 de ani impliniti ,23 ani vechime in munca din care 2,6 in grupa 1 si am 4 copii nascuti si crescuti in familie.Cind ma pot pensiona cf. noii legi ?POT sa ma pensionez anticipat? cind?
multumesc pentru raspunsul la intrebarea mea .Ce vreau eu sa stiu ---daca sa innaintez in instanta actele nesare deschiderii unui proces civil pentru obtinerea unei sume dret despagubire morala sau sa mai astept?nu am fost la tribunal in acest scop pina acum si nu stiu ce sa fac .banuiesc ca sint multe persoane in aceasta situatie .puteti sa imi dati un sfat?
se aplica sau nu aceasta ordonanta ca am auzit ceva de neconstitutionalitate?eu am scos deja din arhivele SRI actul prin care se atesta ca tatal meu a fost condamnat politic 2 ani 1946-47.