avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate ioana popovici

Activitate ioana popovici

Discuție partaj_divort

pot sa_mi pun propria fica in varsta de 16 ani ca martor la divort?
daca am datorii la banci pot face partaj?
cine va plati ratele vla banci dupa divort
?
mi s_au furat actelesi ca sa mi se elbereze BI imi este necesar o copie a hotararii de divort definitiva si irevocabila ,eu fiind in alta localitate ,pot face o cerere scrisa si trimisa prin posta sau este necesar sa ma prezint la judecatorie?
as vrea sa stiu cat costa taxa de partaj si cine o plateste .
daca casa in care locuim nu este pusa ipoteca in cazul in cazul in care nu platesc ratele la banca exista riscul sa ne evacueze din locuinta chiar daca suntem in divort
sotul nu vrea sa plateasca nici o rata si eu nu am posibilitate sa le platesc .
actiunea de partaj o pat introduce inainte de divort?? sunt obligata sa platesc eu toate datoriile (apa,lumina) pana la partaj.ce avantaje am eu daca platesc toate datoriile credite si apa lumina .mentionez ca am 2 copii in intretinere si nu am posibilitate de plata pt ca ratele la banci sunt in valoare de 800 lei.
Discuție divortul
#-o#-o#-obuna ziua.ma numesc maricica si asi dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in problema pe care o am.am avut o casnicie de 15 ani dupa care de 2 ani nu ne mai intelegem si am depus actele de divort.in urma casniciei a rezultat 2 copii care sunt la mine.la a doua infatisare la judecatorie el o fost obligat sa plateasca pensia alimentara de 70 lei de copil.problema care o am este ca in perioada cand eram impreuna(eu cu sotul)am facut imprumuturi la mai multe banci ,la 3 banci din care una este pe numele meu celelante 2 pe numele lui.El nu vrea sa plateasca bancile motivand ca nu are banii pt.ca da alocatia copiilor asa ca platesc eu bancile de frica sa nu imi ia casa banca.Este posibil daca nu platesc bancile care sunt pe numele lui sa mi se puie sechestru pe casa sa ma dea banca afara cu toate ca suntem in divort si bancile sunt pe numele lui.Plus ca eu muncesc ,am grija de copii,am animale si el pleaca si vine cand vrea ,uneori pleaca si cate 2 saptamani si cand se intoarece face scandal.ce pot sa fac sa scap mai repede de el ca ma distruge cu nervii.eu nu am avocat pt divort ca nu am posibilitati.
daca dupa terminatrea concediului nu ma prezint la post .ce se intampla?dau banii inapoi care iam luat concediul de maternitate?nu a cu cine lasa copilul si vreau sa mai stau acasa.