avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copie hotarare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

copie hotarare divort

mi s_au furat actelesi ca sa mi se elbereze BI imi este necesar o copie a hotararii de divort definitiva si irevocabila ,eu fiind in alta localitate ,pot face o cerere scrisa si trimisa prin posta sau este necesar sa ma prezint la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:37, 22 Noiembrie 2010
Cererea adresata instantei ,la care anexati dovada achitarii taxelor aferente,o expediati prin corespondenta cu mandat de confirmare
Cererea pentru legalizarea unui alt exemplar de hotarare presupune anexarea la cerere a hotararii a carei legalizare se solicita, taxa de timbru de 2.00 lei si timbrul judiciar , astfel ca trimiterea unei simple cereri nu rezolva nimic.
Puteti expedia toate cele de mai sus cu confirmare de primire, insa la eliberare trebuie sa va deplasati la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbat nume si acte dupa divort vasimarian13 vasimarian13 sora mea trebuie sa vina din strainatate sa-si schimbe actele(expira) si numele;are hotarare de divort definitiva.la perfectarea actelor are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta cu un raspuns cat mai explicit in problema mea bonaparte bonaparte Buna ziua ! Sunt divortata si sunt plecata din localitate. Cum il pot face pe fostul sot al meu sa imi trimita hotararea de divort care a venit la fosta mea ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judcatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, au trecut cele 30 zile de la primirea hotararii judecatoresti .va rog sa-mi spuneti si mie cum procedez pentru legalizarea acesteia, ce taxe ... (vezi toată discuția)