avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cine ma poate ajuta cu un raspuns cat mai explicit in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cine ma poate ajuta cu un raspuns cat mai explicit in problema mea

Buna ziua ! Sunt divortata si sunt plecata din localitate. Cum il pot face pe fostul sot al meu sa imi trimita hotararea de divort care a venit la fosta mea adresa . Pe cale amiabila nu se poate discuta cu el , sustine sus si tare sa merg personal ( mentionez ca ultima oara cand am fost acolo, am luat bataie ) . Politia a fost chemata si spiritele s-au calmat . Am trimis si o scrisoare catre judecatoria unde s-a incheiat divortul , specificand adresa la care locuiesc si ei au refuzat sa imi trimita hotararea. Din cauza locului de munca si a distantei prea mari intre localitati , sunt in imposibilitatea de a ma deplasa sa o iau personal si de aceea , va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat sau carei institutii sa ma adresez pentru solutionarea problemei mele . In speranta ca aceasta problema va fi solutionata cat mai repede , va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:23, 8 Mai 2010
Puteti solicita instantei sa va remita copii legalizate ale oricaror inscrisuri din dosar inclusiv ale hotararii de divort.
Redactati o cerere in acest sens, achitati o taxa si depuneti la arhiva instantei. Succes!
Ma gandesc ca ati putea mandata pe cineva printr-o procura sa va ridice de la arhiva instantei o copie cu mentiunea ca este ramasa definitiva si irevocabila .....
Cu achitarea taxelor aferente,solicitati oficial instantei, sa va comunice la adresa unde locuiti ,copie legalizata a hotararii
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
ynocentta, utilizator
unde pot achita acele taxe pentru a primi copia legalizata a hotararii?
Daca detineti contul instantei respective ,puteti transmite suma prin mandat sau puteti achita la trezorerie
Atentie ,la cererere, sa anexati timbru judiciar, dovada plata taxa judiciara

Alte discuții în legătură

Copie hotarare divort ioana popovici ioana popovici mi s_au furat actelesi ca sa mi se elbereze BI imi este necesar o copie a hotararii de divort definitiva si irevocabila ,eu fiind in alta localitate ,pot face ... (vezi toată discuția)
Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Pierdere hotarare de divort definitiva rexulica rexulica Am pierdut hotararea de divort definitiva si irevocabila.Pentru a scoate pasaportul cu domiciliul in Spania am nevoie de originalul hotararii de divort.Ce pot ... (vezi toată discuția)