Buna ziua ! Sunt divortata si sunt plecata din localitate. Cum il pot face pe fostul sot al meu sa imi trimita hotararea de divort care a venit la fosta mea adresa . Pe cale amiabila nu se poate discuta cu el , sustine sus si tare sa merg personal ( mentionez ca ultima oara cand am fost acolo, am luat bataie ) . Politia a fost chemata si spiritele s-au calmat . Am trimis si o scrisoare catre judecatoria unde s-a incheiat divortul , specificand adresa la care locuiesc si ei au refuzat sa imi trimita hotararea. Din cauza locului de munca si a distantei prea mari intre localitati , sunt in imposibilitatea de a ma deplasa sa o iau personal si de aceea , va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat sau carei institutii sa ma adresez pentru solutionarea problemei mele . In speranta ca aceasta problema va fi solutionata cat mai repede , va multumesc anticipat !
Puteti solicita instantei sa va remita copii legalizate ale oricaror inscrisuri din dosar inclusiv ale hotararii de divort.
Redactati o cerere in acest sens, achitati o taxa si depuneti la arhiva instantei. Succes!
Ma gandesc ca ati putea mandata pe cineva printr-o procura sa va ridice de la arhiva instantei o copie cu mentiunea ca este ramasa definitiva si irevocabila .....